Wielkimi krokami zbliża się Abraham męża,imprezę mam zaplanowaną w domu...i pustkę w głowie.Co przygotować-jakieś propozycję ciast?No i co na kolację...
Ja jeszcze podpowiem, że jak świat światem na dużych imprezach rodzinnych sprawdzają się roladki mięsne w sosie. Mogą być drobiowe lub schabowe, wystarczy pociąć mięso w plastry, rozklepać, oprószyć solą i pieprzem i faszerować ulubionymi rzeczami, na przykład plastrem szynki, cebulką i suszonym pomidorem :)
Wielkimi krokami zbliża się Abraham męża,imprezę mam zaplanowaną w domu...i pustkę w głowie.Co przygotować-jakieś propozycję ciast?No i co na kolację...
Ania po co się zastanawiać zamów pizze kup piwo i będzie ok
Hihii...do piwka może być,ale co abstynenci będą jeść
Co z ciast? Ano na przykład takie pyszne cudo - makowo-kokosowe :)
http://wielkiezarcie.com/przepisy/ciasto-tortowe-makowo-kokosowe-30013492
Na sam widok leci ślinka hihi
Prawda
polecam Brokułowy zawrót głowy- sałatka Alicji 64, Pomidorki z kopnięciem, autorka Eseczka, sałatka kurczak po kasztelańsku, autorka IwciaG., sałatka meksykański Król imprezy -marta998, zagrycha do wódeczki -autorka Dżanina fonda, jest super, zresztą tu masa fajnych przepisów.Napewno koleżanki coś ciekawego Ci polecą.Linków nie umiem coś wstawić ,dlatego napisałam odręcznie.
Dziękuje za pomoc.Na WŻ jest tak dużo tych wpisów,że nie sposób się na cokolwiek zdecydować.Pozdrawiam
Ja jeszcze podpowiem, że jak świat światem na dużych imprezach rodzinnych sprawdzają się roladki mięsne w sosie. Mogą być drobiowe lub schabowe, wystarczy pociąć mięso w plastry, rozklepać, oprószyć solą i pieprzem i faszerować ulubionymi rzeczami, na przykład plastrem szynki, cebulką i suszonym pomidorem :)
Wkn i to jest TO co każdy lubi najbardziej Mięsa :-)