Proponuje kupić pieczarki i zrobić zapiekanki, takie mniej świerze bułeczki kroją sie w cudowne kromeczki i juz masz kilka ładnych malutkich zapiekaneczek, farsz pieczarkowo-cebulkowy na to ser żółty i w piekarnik, mniam mniam
Użytkownik klinti napisał w wiadomości: > Mam pytanko, jaki rodzaj żółtego sera dobrze się topi i najlepiej nadaje do > takich na przykład zapiekanek? Generalnie najlepiej się topi mozarella, a z naszych tylżycki. A z czerstwych bułek można zrobić pyszne czeskie knedliki bułczane (http://wielkiezarcie.com/przepis7499.html), smaczny dodatek do mięs z sosem
Mam 7 bułek sprzed trzech dni. Czy ktoś ma pomysł co można z nich zrobić? Może jakąś zapiekankę?
Proponuje kupić pieczarki i zrobić zapiekanki, takie mniej świerze bułeczki kroją sie w cudowne kromeczki i juz masz kilka ładnych malutkich zapiekaneczek, farsz pieczarkowo-cebulkowy na to ser żółty i w piekarnik, mniam mniam
Mam pytanko, jaki rodzaj żółtego sera dobrze się topi i najlepiej nadaje do takich na przykład zapiekanek?
Użytkownik klinti napisał w wiadomości:
> Mam pytanko, jaki rodzaj żółtego sera dobrze się topi i najlepiej nadaje do
> takich na przykład zapiekanek?
Generalnie najlepiej się topi mozarella, a z naszych tylżycki. A z czerstwych bułek można zrobić pyszne czeskie knedliki bułczane (http://wielkiezarcie.com/przepis7499.html), smaczny dodatek do mięs z sosem
Dzięki Uretan. Przepis na knedliki też ciekawy, wypróbuje w wolnej chwili.