Czy możesz Shoffixie nasz drogi umieścić także opisy co to za danie obok linków do przepisów? Przeglądanie wszystkich zajmuje dużo czasu a tak jak byłaby nazwa obok to szybciej trafi się na to czego się szuka. Prooooszę...
Jasiu, zajrzałem, przejrzałem przeczytałem kilka , "zrobiłem " fikcyjną impreze i zajrzałem w przepisy...dalej nie rozumiem. Co jeszcze oznaczyć czy "opisać"...
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Jest teraz inny ukłd, kliknałem przepisy....i jest do diabła i ciut TYTUŁÓW, > juz mówiących co to jest. nie ma linka tylko gotowa nazwa potrawy....
Wnosze poprawke. Swoją wypowiedź oparłem na Bożym Narodzeniu, błąd z mojej strony. Dziewczyny, macie rację, nazwa potrawy pozwoliłaby na natychmiastowe rozszyfrowanie linka, bez potrzeby, czasami, dublowego wejścia w ten sam przepis. Jednak to dużo pracy. Sofikxie, czy można Ci pomóc, jesli to mozliwe, oczywiscie. I jak, może, np. ja mógłbym Ci pomóc. Odpowiedz nawet e-ilem.
Czy możesz Shoffixie nasz drogi umieścić także opisy co to za danie obok linków do przepisów? Przeglądanie wszystkich zajmuje dużo czasu a tak jak byłaby nazwa obok to szybciej trafi się na to czego się szuka. Prooooszę...
Pozdrawiam,
emiloos
Oj też jestem za tym by dopisywać nazwy, było by cudnie, choć pewnie to kłopot i sporo zabawy, pozdrówka
Ja przeczytałem .....i szczerze mówiąc nie wiem, o co chodzi?
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=39577&post=39577&offset=15
janek, jest taki wątek - imprezy okazjonalne
jasia
Jasiu, zajrzałem, przejrzałem przeczytałem kilka , "zrobiłem " fikcyjną impreze i zajrzałem w przepisy...dalej nie rozumiem. Co jeszcze oznaczyć czy "opisać"...
Myślę, że Emiloos dokładnie napisała, czego by chciała.
Obok linków na przepis , podać jego tytuł - ot tyle.
jasia
Jerszcze raz "przelecę" sie po watku...
Może załapię....
Oj Janek, Janek jest link:
http://wielkiezarcie.com/przepis15307.html
a obok ma być napisane :
-śledź mozaikowy-
załapałeś?
jasia
Jest teraz inny ukłd, kliknałem przepisy....i jest do diabła i ciut TYTUŁÓW, juz mówiących co to jest. nie ma linka tylko gotowa nazwa potrawy....
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> Jest teraz inny ukłd, kliknałem przepisy....i jest do diabła i ciut TYTUŁÓW,
> juz mówiących co to jest. nie ma linka tylko gotowa nazwa potrawy....
Wnosze poprawke. Swoją wypowiedź oparłem na Bożym Narodzeniu, błąd z mojej strony.
Dziewczyny, macie rację, nazwa potrawy pozwoliłaby na natychmiastowe rozszyfrowanie linka, bez potrzeby, czasami, dublowego wejścia w ten sam przepis.
Jednak to dużo pracy.
Sofikxie, czy można Ci pomóc, jesli to mozliwe, oczywiscie. I jak, może, np. ja mógłbym Ci pomóc. Odpowiedz nawet e-ilem.
Pozdrawiam