tam szarlotka trzyma sie kupy na spodzie jest cieniutka warstwa ciasta i na wierzchu też a jabłka są pokrojone w kosteczke a miedzy kosteczkami jat jakby taki hmmmm... mus?? Czy nie wiecie jak zrobić taką szrlotkę??
TAKIE JABŁKA ZE SŁOIKA PODGRZEWASZ ABY BYŁY GORĄCE I DODAJESZ GALARETKĘ NP.CYTRYNOWĄ.Na biszkopt wykładasz jabłka przykrywasz drugim biszkoptem i dajesz duzy kleks bitej śnietany.PYCHA.Pozdrawiam Anka
tam szarlotka trzyma sie kupy na spodzie jest cieniutka warstwa ciasta i na wierzchu też a jabłka są pokrojone w kosteczke a miedzy kosteczkami jat jakby taki hmmmm...
mus?? Czy nie wiecie jak zrobić taką szrlotkę??
ja miałam wrażenie, że tam jest ananas, ale to nie Dziubasik piecze tylko w cukierni koło piekarni
Taki mus jabłkowy z kosteczkami jabłek kupuję gotowy, w słoikach.
ALE u mnie w w słoiczkach tego nie sprzedają:(( i dlatego mam problem jak to zrobić nie macie żadnego przepisu??
Do musu jabłkowego myślę, że dodają żelatynę
Bahus
TAKIE JABŁKA ZE SŁOIKA PODGRZEWASZ ABY BYŁY GORĄCE I DODAJESZ GALARETKĘ NP.CYTRYNOWĄ.Na biszkopt wykładasz jabłka przykrywasz drugim biszkoptem i dajesz duzy kleks bitej śnietany.PYCHA.Pozdrawiam Anka
w Białce u dziubasika ciasto jest kruche tylko bardzo cienki to nie jest biszkopt
Tego ciasta jest bardzo mało a dużo jabłek
zobacz tu http://wielkiezarcie.com/przepis7340.html inka21