hej!!kochani, poradźcie coś, mam w niedzielę gości i, oprócz kilku innych dań, przewiduję podanie naleśników z pieczarkami, zapieczonych z jakimś fajnym sosem, myślę o jakimś koperkowo-śmietanowym np, ale z racji tego, że ostatnio naprwdę mało gotowałam nic nie przychodzi mi do głowy. podrzucicie coś fajnego? pozdrawiam, J.
Ja zawsze serwuję takie pyszności z dipem czosnkowym lub chrzanowym. Bardzo łatwo i szybko się go robi i cudnie komponuje się z naleśnikami, krokietami, pizzą, zapiekankami, a nawet z zieniakami w mundurkach. Polecam
hej!!kochani, poradźcie coś, mam w niedzielę gości i, oprócz kilku innych dań, przewiduję podanie naleśników z pieczarkami, zapieczonych z jakimś fajnym sosem, myślę o jakimś koperkowo-śmietanowym np, ale z racji tego, że ostatnio naprwdę mało gotowałam nic nie przychodzi mi do głowy. podrzucicie coś fajnego?
pozdrawiam, J.
Jak nalesniki , to moze zobacz i to http://wielkiezarcie.com/przepis9261.html . U mnie w domu wszyscy byli zadowoleni . Pozdrawiam
Ja zawsze serwuję takie pyszności z dipem czosnkowym lub chrzanowym. Bardzo łatwo i szybko się go robi i cudnie komponuje się z naleśnikami, krokietami, pizzą, zapiekankami, a nawet z zieniakami w mundurkach. Polecam