Forum

Gawędy o jedzeniu

Pomóżcie 10 rocznica ślubu!

• Autor: edziakalitowa Data: 2006-03-31 07:44:00

Pomózcie mi co mam zrobic na 10 rocznicę ślubu ,aby zaskoczyc męża!

• Autor: renataz36 Data: 2006-03-31 07:50:15

Edzia ale napisz więcej, co masz na myśli, chcesz zaskoczyć męża kulinarnie? czy w inny sposób? i czy tylko kolacyjka we dwoje czy raczej rodzinno-przyjacielska imprezka?

• Autor: edziakalitowa Data: 2006-03-31 08:02:10

no oczywiście że kulinarnie ,a kolacyjka z 7 letnim synem ,taki trójkącik.

• Autor: renataz36 Data: 2006-03-31 10:22:41

W takim razie ja polecam ze swoch zbiorów "sałatke makaronową z kurczakiem na gorąco" jest pyszna napewno posmakuje i Wam i synkowi (to takie inne spagetti bo z maleńkim makaronem) i do tego np lampka czerwonego wina albo szampan. Przyznam się, że my tak świętowaliśmy swoją ostatnią małą rocznice i było bardzo miło. Życzę miłych wrażeń, Pozdrówka

• Autor: nutella Data: 2006-03-31 13:36:06

To zależy co lubi twój mąż: czy jest mięo, ryby czy raczej coś z makaronów ale ja polecę Ci mojego kurczaka http://wielkiezarcie.com/przepis5125.html moim zdaniem jest idealny na odświętne i wyjątkowe kolacje:)

• Autor: Mariusz po prostu gotuj Data: 2006-03-31 14:01:42

Fakt, robiłem kiedyś Twojego kurczaka (nie pamietam, czy wpisałem komentarz)- rzeczywiście jest super na kolację przy świecach:)))) Smakuje bombowo a jest tak prosty, że nawet mnie się udał:D

• Autor: Mariusz po prostu gotuj Data: 2006-03-31 13:59:59

A może np. jakiś makaron z owocami morza albo np. (ja kiedyś tak na rocznicę zrobiłem- co prawda nie ślubu ale też ważną:)))))) pieczonego łososia albo solę ze szpinakiem i sosem beszamelowym z koperkiem i kaparami?

• Autor: magdzialenka06 Data: 2006-04-01 18:41:45

Ja mogę podpowiedzieć co na deser;-))) Na danie głowne to ja proponuje np. ziemniaczki, kotlet z piersi kurczaka i surowke z kiszonej kapusty. Taki pyszny, tardycyjny obiadek;)) Napewno zrobilabym tez jakis przepyszny tort albo ciastka;-) Jesli moge cos poradzic to ciastka kokosowe (przepis jest tutaj zamieszczony) sa naprawde pyszne. Jesli Twoj maz lubi kokos to naprawde goraco polecam;-)) Pozdrawiam i wszystkiego najlpeszego;):)

Przejdź do pełnej wersji serwisu