dziekuje za szybkie przeslanie przepisu na pewno sprobuje ale moze innym razem bo w poniedzialek uroczysty obiad szykuje glownie z mysla o dzieciach a one nie lubia selera
Polecam super proste połączenie: kapusta pekińska+kukurydza z puszki+papryka czerwona(niekoniecznie)+majonez+sól+pieprz. Idealnie pasuje do wszelkich potraw z drobiu. Pozdrawiam:)
Prawdę pisząc nigdy nie próbowałam robić z czymś innym niż majonez, bo on według mnie nadaje super smaczek... Może spróbować z naturalnym jogurtem? Tylko wtedy dodać naprawdę sporo soli i pieprzu.
prosze o podanie mi propozycji jaką surowke powinnam zrobic do kotletow z piersi kurczaka z ananasem i serem?
prosze bardzo: http://wielkiezarcie.com/przepis7912.html
ja ja robie do kurczaka blyskawicznego wg mojego przepisu
mniam:)
dziekuje za szybkie przeslanie przepisu na pewno sprobuje ale moze innym razem bo w poniedzialek uroczysty obiad szykuje glownie z mysla o dzieciach a one nie lubia selera
Pozdrawiam:)
dziekuje za szybka odpowiedz ale czy majonez mozna czyms innym zastapic?
Pozdrawiam po raz kolejny:)
Ostatnio robiłam suróweczkę z kapusty pekińskiej ( dodatki podobne jak już tu podano ) z dodatkiem soku z cytryny i oliwy z oliwek. pycha !!
a może po prostku surówka z marchewki i jabłka, jogurt lub śmietana, sól, cukier.