Szukam sprawdzonego przepisu na masę do nadziewania ciasteczek<<orzeszków>> są pyszne masy z orzechami , ale ja mam alergię na orzechy i szukam czegoś na bazie mleka w proszku.Jadłam kiedyś orzeszki z taką właśnie masą i były super!Teraz muszę patrzeć jak moja rodzinka zajada orzeszki z masą orzechową a ja też bym pojadła takich orzeszków.
Witam wejdź na mój przepis kasztanki z kremem i jest tam przepis na krem , poprostu zamiast orzechów możesz dać kawalki czekolady , kokos , rodzynki jak lubisz :)
Szukam sprawdzonego przepisu na masę do nadziewania ciasteczek<<orzeszków>>
są pyszne masy z orzechami , ale ja mam alergię na orzechy i szukam czegoś na bazie mleka w proszku.Jadłam kiedyś orzeszki z taką właśnie masą i były super!Teraz muszę patrzeć jak moja rodzinka zajada orzeszki z masą orzechową a ja też bym pojadła takich orzeszków.
Witam wejdź na mój przepis kasztanki z kremem i jest tam przepis na krem , poprostu zamiast orzechów możesz dać kawalki czekolady , kokos , rodzynki jak lubisz :)
Dzięki będę próbować!
Tutaj znajdziesz krem na bazie mleka w proszku, a orzechów możesz nie dodawać: http://wielkiezarcie.com/przepis12563.html