...a może każdy z Nas zareklamuje któryś -koniecznie swój i koniecznie jeden przepis-który uważa za wyjątkowy i wart wypróbowania???-no po prostu jest z niego dumny! To nie będzie umniejszać niczyich zasług a i może przyczynić się do zauważenia ,,niezauważonego''a być moze wspaniałego przepisu! hmmmm?
Podałam mało przepisów, bo raczej jestem odtwócą niż twórcą, ale zareklamuję mój karczek pieczony. Długo myślałam nad poleconym przepisem i w końcu stwierdziłam, że chleb czosnkowy Borgii (to z dawnych czasów), a z obecnych-to drożdżówka nocna Xenki(rewelka!).
Dobrze Kochani-tzn.podajemy tutaj przepisy,czy w nowym wątku? Jak myślicie?Nutellka napisała wczoraj-że ,,w takim razie zakładamy nowy wątek''-więc co robimy? To był tylko pomysł-ale jeśli ludzie nie będą się wpisywać (narazie jak widać-nie chcą się reklamować)-co jest troszkę dziwne-w końcu każdy z nas umieszcza tu swoje przepisy właśnie po to aby zostały zauważone i wypróbowane przez innych;a nie tylko po to żeby wisiały:( No to jak-proszę wypowiedzcie się-zakładamy wątek-np. pt.,,Reklamujemy swoje przepisy!!!'',czy nie? Z góry dzięki za każde zdanie
Może jednak lepiej nowy wątek, będzie bardziej widoczny i może wtedy więcej osób się ośmieli. To świetny pomysł bo można zareklamować siebie i pochwalić kogoś innego dodatkowo. Jestem straszną chwalipięta na to wychodzi, ale skoro mogę to czemu nie:)))
A co byście powiedziały żeby zareklamować w sumie cztery przepisy: swój w kategorii słodkości i danie i kogoś w tych samych dwóch kategoriach. Jest mi naprawdę trudno wybrać tylko dwa przepisy (i nie mam tu na myśli swoich) bo jest tyle wspaniałych na tej stronce:))
no dobrze-co Wy na to???-Polecamy ze swoich-jeden z kategorii-,,SŁODKOŚCI''i jeden pozasłodkościowy; oraz z czyichś-również jedno danie i jedna słodkość. Nic więcej.Ok???
A ja myślę, że pierwszy pomysł był lepszy czyli każdy reklamuje swój przepis - "dlaczego moja potrawa jest godna polecenia?", a Ci co nie mają swoich przepisów mogliby podać (już bez wskazywania na autora) jaką potrawę robią najczęściej i dlaczego?
i jak tu wybierać - odkąd mam WZ własnych starych wpisanych przepisów praktycznie nie robię, a wszystkie nowe nie moje i moje - cóż jest ich tyle, że rzadko zdarza się kilka razy robić. Mimo, że wiem, że pyszne. I ciągle szukam nowych rzeczy. A kolejka do zrobienia długa. Już niedługo trzeba będzie założyć drugi segregator...
Podoba mi się Twój pomysł - z wybieraniem wśród swoich i uzasadnieniem dlaczego. Jeżeli nie mamy własnego przepisu to ten wykonywany najczęściej
Zróbmy może tak-jak ktoś chce ,niech poleci tylko jeden ze swoich.A jak ktoś chce niech wymieni jedno ciasto(lub deser)i jedno danie(spośród mięs,sałatek,zup-etc) Do tego dla chętnych jeden dodatkowy ,który nie jest jego,a który uważa za wyjątkowo godny polecenia. Więcej nic nie dodajemy-bo okaże się ,że przepisaliśmy całe WŻ na forum;)))-śmieję się oczywiście,ale nie przesadzajmy z ilością. Mam tylko wielką prośbę do Izuś i do Wróbelka-aby jeszcze raz napisały o swoich najlepszych przepisach w nowym wątku,który za chwilę zakładamy;)))pozdro dla Wszystkich!!!
...a może każdy z Nas zareklamuje któryś -koniecznie swój i koniecznie jeden przepis-który uważa za wyjątkowy i wart wypróbowania???-no po prostu jest z niego dumny!
To nie będzie umniejszać niczyich zasług a i może przyczynić się do zauważenia ,,niezauważonego''a być moze wspaniałego przepisu!
hmmmm?
SUPER POMYSŁ!! Może jeden swój i jeden czyjś?
o, i to jest dobry pomysł:))
No to w takim razie zakładamy taki wątek!:) Ale do jutra muszę się zastanowić jakie 2 przepisy podać, bo trudno będzie wybrać z tylu wspaniałych:D
Fajnie!Tylko mam nadzieję,że inni też się dopiszą-bo tu niewiele osób się wpisało;(
Podałam mało przepisów, bo raczej jestem odtwócą niż twórcą, ale zareklamuję mój karczek pieczony. Długo myślałam nad poleconym przepisem
i w końcu stwierdziłam, że chleb czosnkowy Borgii (to z dawnych czasów), a z obecnych-to drożdżówka nocna Xenki(rewelka!).
ja to bardziej piekę aniżeli gotuję i tu mam, tak niezastanawiajac sie długo, swoich faworytów. Z moich to obowiązkowo "sernik-złota rosa" http://wielkiezarcie.com/przepis11903.html A z innych to "Dziury" http://wielkiezarcie.com/przepis13119.html
Dobrze Kochani-tzn.podajemy tutaj przepisy,czy w nowym wątku?
Jak myślicie?Nutellka napisała wczoraj-że ,,w takim razie zakładamy nowy wątek''-więc co robimy?
To był tylko pomysł-ale jeśli ludzie nie będą się wpisywać (narazie jak widać-nie chcą się reklamować)-co jest troszkę dziwne-w końcu każdy z nas umieszcza tu swoje przepisy właśnie po to aby zostały zauważone i wypróbowane przez innych;a nie tylko po to żeby wisiały:(
No to jak-proszę wypowiedzcie się-zakładamy wątek-np. pt.,,Reklamujemy swoje przepisy!!!'',czy nie?
Z góry dzięki za każde zdanie
Może jednak lepiej nowy wątek, będzie bardziej widoczny i może wtedy więcej osób się ośmieli. To świetny pomysł bo można zareklamować siebie i pochwalić kogoś innego dodatkowo. Jestem straszną chwalipięta na to wychodzi, ale skoro mogę to czemu nie:)))
A tytuł może być?????
no pewnie, że może. Choc może skrócić do "reklamujemy przepisy" albo "reklamujmy się" bo wkońcu jeden swój a jeden kogoś.
Jestem za nowym ale w sumie muszę się zastanowić czy ja mogę się czymś pochwalić...? :))))
Emiloos -oj masz,masz!!!
-ja nie pierwszy rok korzystam z Twoich........;))))-i chyba do końca zycia mi to zostanie już
A co byście powiedziały żeby zareklamować w sumie cztery przepisy: swój w kategorii słodkości i danie i kogoś w tych samych dwóch kategoriach. Jest mi naprawdę trudno wybrać tylko dwa przepisy (i nie mam tu na myśli swoich) bo jest tyle wspaniałych na tej stronce:))
no dobrze-co Wy na to???-Polecamy ze swoich-jeden z kategorii-,,SŁODKOŚCI''i jeden pozasłodkościowy;
oraz z czyichś-również jedno danie i jedna słodkość.
Nic więcej.Ok???
A ja myślę, że pierwszy pomysł był lepszy czyli każdy reklamuje swój przepis - "dlaczego moja potrawa jest godna polecenia?", a Ci co nie mają swoich przepisów mogliby podać (już bez wskazywania na autora) jaką potrawę robią najczęściej i dlaczego?
i jak tu wybierać - odkąd mam WZ własnych starych wpisanych przepisów praktycznie nie robię, a wszystkie nowe nie moje i moje - cóż jest ich tyle, że rzadko zdarza się kilka razy robić. Mimo, że wiem, że pyszne. I ciągle szukam nowych rzeczy. A kolejka do zrobienia długa. Już niedługo trzeba będzie założyć drugi segregator...
Podoba mi się Twój pomysł - z wybieraniem wśród swoich i uzasadnieniem dlaczego. Jeżeli nie mamy własnego przepisu to ten wykonywany najczęściej
Zróbmy może tak-jak ktoś chce ,niech poleci tylko jeden ze swoich.A jak ktoś chce niech wymieni jedno ciasto(lub deser)i jedno danie(spośród mięs,sałatek,zup-etc)
Do tego dla chętnych jeden dodatkowy ,który nie jest jego,a który uważa za wyjątkowo godny polecenia.
Więcej nic nie dodajemy-bo okaże się ,że przepisaliśmy całe WŻ na forum;)))-śmieję się oczywiście,ale nie przesadzajmy z ilością.
Mam tylko wielką prośbę do Izuś i do Wróbelka-aby jeszcze raz napisały o swoich najlepszych przepisach w nowym wątku,który za chwilę zakładamy;)))pozdro dla Wszystkich!!!
jak tylko sie takowy wątek pojawi to przełoże te przepisy:))