Forum

Rozmowy wolne i frywolne

A może ...- Autoreklama?;)))

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-18 17:38:23

...a może każdy z Nas zareklamuje któryś -koniecznie swój i koniecznie jeden przepis-który uważa za wyjątkowy i wart wypróbowania???-no po prostu jest z niego dumny!
    To nie będzie umniejszać niczyich zasług a i może przyczynić się do zauważenia ,,niezauważonego''a być moze wspaniałego przepisu!
    hmmmm?

• Autor: nutella Data: 2006-09-18 17:47:00

SUPER POMYSŁ!! Może jeden swój i jeden czyjś?

• Autor: Wróbelek Data: 2006-09-18 18:23:32

o, i to jest dobry pomysł:))

• Autor: nutella Data: 2006-09-18 20:04:20

No to w takim razie zakładamy taki wątek!:) Ale do jutra muszę się zastanowić jakie 2 przepisy podać, bo trudno będzie wybrać z tylu wspaniałych:D

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-18 20:07:20

Fajnie!Tylko mam nadzieję,że inni też się dopiszą-bo tu niewiele osób się wpisało;(

• Autor: Izuś Data: 2006-09-18 20:30:14

Podałam mało przepisów, bo raczej jestem odtwócą niż twórcą, ale zareklamuję mój karczek pieczony. Długo myślałam nad poleconym przepisem
    i w końcu stwierdziłam, że chleb czosnkowy Borgii (to z dawnych czasów), a z obecnych-to drożdżówka nocna Xenki(rewelka!).

• Autor: Wróbelek Data: 2006-09-18 21:45:01

ja to bardziej piekę aniżeli gotuję i tu mam, tak niezastanawiajac sie długo, swoich faworytów. Z moich to obowiązkowo "sernik-złota rosa" http://wielkiezarcie.com/przepis11903.html A z innych to "Dziury" http://wielkiezarcie.com/przepis13119.html

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-19 10:59:42

Dobrze Kochani-tzn.podajemy tutaj przepisy,czy w nowym wątku?
    Jak myślicie?Nutellka napisała wczoraj-że ,,w takim razie zakładamy nowy wątek''-więc co robimy?
    To był tylko pomysł-ale jeśli ludzie nie będą się wpisywać (narazie jak widać-nie chcą się reklamować)-co jest troszkę dziwne-w końcu każdy z nas umieszcza tu swoje przepisy właśnie po to aby zostały zauważone i wypróbowane przez innych;a nie tylko po to żeby wisiały:(
    No to jak-proszę wypowiedzcie się-zakładamy wątek-np. pt.,,Reklamujemy swoje przepisy!!!'',czy nie?
    Z góry dzięki za każde zdanie

• Autor: Wróbelek Data: 2006-09-19 11:18:33

Może jednak lepiej nowy wątek, będzie bardziej widoczny i może wtedy więcej osób się ośmieli. To świetny pomysł bo można zareklamować siebie i pochwalić kogoś innego dodatkowo. Jestem straszną chwalipięta na to wychodzi, ale skoro mogę to czemu nie:)))

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-19 11:44:44

-każdy z nas lubi się pochwalić!Skoro można -to trzeba;)))
    A tytuł może być?????

• Autor: Wróbelek Data: 2006-09-19 13:50:34

no pewnie, że może. Choc może skrócić do "reklamujemy przepisy" albo  "reklamujmy się" bo wkońcu jeden swój a jeden kogoś.

• Autor: emiloos Data: 2006-09-19 11:22:49

Jestem za nowym ale w sumie muszę się zastanowić czy ja mogę się czymś pochwalić...?  :))))

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-19 11:29:37

Emiloos -oj masz,masz!!!-ja nie pierwszy rok korzystam z Twoich........;))))-i chyba do końca zycia mi to zostanie już

• Autor: ilka76 Data: 2006-09-19 14:30:59

A co byście powiedziały żeby zareklamować w sumie cztery przepisy: swój w kategorii słodkości i danie i kogoś w tych samych dwóch kategoriach. Jest mi naprawdę trudno wybrać tylko dwa przepisy (i nie mam tu na myśli swoich) bo jest tyle wspaniałych na tej stronce:))

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-19 15:40:11

no dobrze-co Wy na to???-Polecamy ze swoich-jeden z kategorii-,,SŁODKOŚCI''i jeden pozasłodkościowy;
    oraz z czyichś-również jedno danie i jedna słodkość.
    Nic więcej.Ok???

• Autor: woila Data: 2006-09-19 18:25:52

A ja myślę, że pierwszy pomysł był lepszy czyli każdy reklamuje swój przepis - "dlaczego moja potrawa jest godna polecenia?", a Ci co nie mają swoich przepisów mogliby podać (już bez wskazywania na autora) jaką potrawę robią najczęściej i dlaczego?

• Autor: ekkore Data: 2006-09-19 19:45:14

i jak tu wybierać - odkąd mam WZ własnych starych wpisanych przepisów praktycznie nie robię, a wszystkie nowe nie moje i moje - cóż jest ich tyle, że rzadko zdarza się kilka razy robić. Mimo, że wiem, że pyszne. I ciągle szukam nowych rzeczy. A kolejka do zrobienia długa. Już niedługo trzeba będzie założyć drugi segregator...

Podoba mi się Twój pomysł - z wybieraniem wśród swoich i uzasadnieniem dlaczego. Jeżeli nie mamy własnego przepisu to ten wykonywany najczęściej

• Autor: Sweetya Data: 2006-09-19 20:05:37

Zróbmy może tak-jak ktoś chce ,niech poleci tylko jeden ze swoich.A jak ktoś chce niech wymieni jedno ciasto(lub deser)i jedno danie(spośród mięs,sałatek,zup-etc)
    Do tego dla chętnych jeden dodatkowy ,który nie jest jego,a który uważa za wyjątkowo godny polecenia.
    Więcej nic nie dodajemy-bo okaże się ,że przepisaliśmy całe WŻ na forum;)))-śmieję się oczywiście,ale nie przesadzajmy z ilością.
    Mam tylko wielką prośbę do Izuś i do Wróbelka-aby jeszcze raz napisały o swoich najlepszych przepisach w nowym wątku,który za chwilę zakładamy;)))pozdro dla Wszystkich!!!

• Autor: Wróbelek Data: 2006-09-19 22:07:26

jak tylko sie takowy wątek pojawi to przełoże te przepisy:))

Przejdź do pełnej wersji serwisu