Witam,Potrzebuję porady oraz jakiś przepis na rybę (a dokładnie mintaja) taki by danie przetrwało 3-4 dni w lodówce. Chodzi mi generalnie o pomysł na długie przechowywanie ryby.
polecam ci rybę po japońsku - ona najlepsza jest właśnie po 2-3 dniach http://wielkiezarcie.com/przepis9097.html
Mintaja można również zrobić jako "Rybę po grecku"
Jest taki przepis na mintaja smażonego w cieście naleśnikowym i zalewanego sosem pomidorowym z cebulą ,octem i oliwą.
Witam,
Potrzebuję porady oraz jakiś przepis na rybę (a dokładnie mintaja) taki by danie przetrwało 3-4 dni w lodówce. Chodzi mi generalnie o pomysł na długie przechowywanie ryby.
polecam ci rybę po japońsku - ona najlepsza jest właśnie po 2-3 dniach http://wielkiezarcie.com/przepis9097.html
Mintaja można również zrobić jako "Rybę po grecku"
Jest taki przepis na mintaja smażonego w cieście naleśnikowym i zalewanego sosem pomidorowym z cebulą ,octem i oliwą.