MAMA DAŁA MI BURACZKI, I NIEWIEM CO Z NICH ZROBIC NIE BARDZO LUBIE TAKIE TARTE NA ZIME,CZY NIE MOŻNA JE JAKOS ZROBIĆ MARYNOWANE W PLASREKI ,WIĘKSZE KAWAŁKI MARYMOWANE???PLEEASE POMÓŻCIE,BO TE TARTE JUZ MAM NA ZUPKĘ.
ja zaproponował bym Ci to http://wielkiezarcie.com/przepis19399.html w prawdzie jeszcze tego nie robiłem bo dopiero dzisiaj znalazłem ale kto wie może się skusze pozdrawiam
Witam!!! Jestem nowa i nie zdążyłam jeszcze powpisywać swoich przepisów. Ja robię buraczki konserwowe: malutkie buraczki ugotować i obrać ze skórki - jeżeli większe, to pokroić na kawałki, np. ćwiartki. Poukładać w słoikach. Zalewa: 4 części wody, 1 część octu, liść laurowy, goździki (4-5), ziele angielskie, pieprz ziarnisty, sól i cukier do smaku. Zagotować i gorącą zalewą zalać buraki. Pasteryzować. Podam ci również przepis na sałatkę z takich buraczków: buraczki konserwowe, jabłko, cebula, ogórek konserwowy, jajka na twardo, majonez, sól i pieprz. Posiekać i wymieszać. Ma świetny kolor. Smacznego!!!!
MAMA DAŁA MI BURACZKI, I NIEWIEM CO Z NICH ZROBIC NIE BARDZO LUBIE TAKIE TARTE NA ZIME,CZY NIE MOŻNA JE JAKOS ZROBIĆ MARYNOWANE W PLASREKI ,WIĘKSZE KAWAŁKI MARYMOWANE???PLEEASE POMÓŻCIE,BO TE TARTE JUZ MAM NA ZUPKĘ.
ja zaproponował bym Ci to http://wielkiezarcie.com/przepis19399.html
w prawdzie jeszcze tego nie robiłem bo dopiero dzisiaj znalazłem ale kto wie może się skusze pozdrawiam
A może wypróbuj http://wielkiezarcie.com/przepis18851.html
Użytkownik sylwia123 napisał w wiadomości:
> A może wypróbuj http://wielkiezarcie.com/przepis18851.html
sylwia a kapuste normalną białą czy czerwoną?
no winko było by spoko he he tylko ze ja jescze mam bardzo smaczne jablkowe i cały galon jescze z wiśni he he
To Ci się spodoba. Przepis ekstra
tak, te są pyszne, potwierdzam, bo też je robię
Witam!!! Jestem nowa i nie zdążyłam jeszcze powpisywać swoich przepisów. Ja robię buraczki konserwowe:
malutkie buraczki ugotować i obrać ze skórki - jeżeli większe, to pokroić na kawałki, np. ćwiartki. Poukładać w słoikach. Zalewa: 4 części wody, 1 część octu, liść laurowy, goździki (4-5), ziele angielskie, pieprz ziarnisty, sól i cukier do smaku. Zagotować i gorącą zalewą zalać buraki. Pasteryzować. Podam ci również przepis na sałatkę z takich buraczków: buraczki konserwowe, jabłko, cebula, ogórek konserwowy, jajka na twardo, majonez, sól i pieprz. Posiekać i wymieszać. Ma świetny kolor. Smacznego!!!!