Forum

Pomysł czy Problem?

zaginiony nick :((

• Autor: mamawiesia Data: 2007-05-15 13:10:21

nie wiem czy ktoś miał taki sam problem, ale mi zaginął nick na wż i musiałam się zarejestrowac jeszcze raz :((
    dobrze że miełam malutko przepisów własnych więc to mnie nie załamuje, gorzej że w moich ulubionych miałam sporo a teraz jako nowy użytkownik nie mam NIC!!
    jak ja to przywrócę????

• Autor: smakosia Data: 2007-05-15 13:18:11

O kurcze! To miałaś pecha. Przykro. Czyli, jeśli dobrze zrozumiałam - próbując się zalogować komputer informował Cię, że nie ma takiego użytkownika? A masz chociaż nazwy swoich przepisów? Jakby co, to są tutaj http://216.239.59.104/search?q=cache:KMYPMUuRyWIJ:wielkiezarcie.com/przepisy.php%3Fuser_id%3D121618+mamawiesia&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl

• Autor: alelen Data: 2007-05-15 13:21:49

Przepisy użytkownika Karkówka na ostro
    NALEWKA APTECZNA
    Sałatka amerykańska Kasi
    Sałatka z szynką i kiełkami
    Skrzydełka po chińsku
    Sorbety

http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&q=+site:wielkiezarcie.com+mamawiesia+przepisy+ulubione

tu wyszukalam rozne miesjca gdzie rozmawialas na WZ nt roznych przepisow , moze tych co wlasnie mialas w ulubionych
    Twoje ulubione obwarowane byly haslem, mysle ze dlatego nie da sie wyszukac dokladnie, z tym ze moge sie mylic.

• Autor: mamawiesia Data: 2007-05-15 13:34:09

wiedziałam że miłośnicy dobrego jedzonka to dobrzy ludzie!!
    bardzo dziękuję za pomoc

• Autor: leszczynka Data: 2007-05-15 13:35:42

Ze mna stalo sie to samo,wyrzucilo mnie z WZ po awarii,swoje przepisy odzyskalam,ale co z tymi,ktore przez ten krotki czas mojej obecnosci na portalu zdazylam zgromadzic w ulubionych,bylo ich prawie 40.Kilka juz odnalazlam,ale nie wiem co z reszta,bo tak naprawde czesc ladowala w ulubionych pod wplywem chwili czy czyjejs wskazowki,nie pamietam nawet nazw:(.Mam nadzieje,ze z biegiem czasu uzupelnie ten zbior.Pozdrawiam.Edyta

• Autor: smakosia Data: 2007-05-15 13:47:04

Mamowiesiu :-) tutaj znalazłam trochę Twoich komentarzy do różnych przepisów więc może niektóre z nich będą tymi ulubionymi? http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&q=+site:wielkiezarcie.com+ulubione+przepisy+u%C5%BCytkownika+mamawiesia

• Autor: leszczynka Data: 2007-05-15 14:02:01

dzieki smakosiu,tylko jak otwieram poszczegolne komentarze,to mam biala strone,nic zadnego tekstu:(,znasz jakis sposob na otwarcie tego?A moze otwieraja sie tylko komentarze pod przepisami,a wypowiedzi na forum juz nie?

• Autor: smakosia Data: 2007-05-15 14:21:09

Leszczynko, musisz klikać na ten napis "kopia", który jest za zielonym linkiem (na końcu)

• Autor: krysia64 Data: 2007-05-15 16:11:28

mamawiesia............ja tez na nowo sie zalogowałam .tym samym nickiem .......i wiesz co? ................odnalazły sie nawet nie wiem skąd ,komentarze wystawione przezemnie innym użytkownikom :-)
    moze i u Ciebie kochana się odnajdą po kilku dniach od zalogowania ..........jak w moim przypadku
    pozdrawiam,

• Autor: milunia Data: 2007-05-15 17:10:14

Ja też musiłam się zarejestrować ponownie.Przepisy znalazłam ale nie umię ich wstawić ,a nawet do nich wejść, bo jak na nie wchodzę to pisze "brak przepisu":(

• Autor: smakosia Data: 2007-05-15 17:20:32

Miluniu, musisz klikać na ten napis "kopia", który jest za zielonym linkiem (na końcu). To właśnie dzięki tej kopii możesz ponownie dostać się do zaginionego przepisu. Jak już go otworzysz to tradycyjnie pojawi się tabelka. Wtedy musisz najpierw postąpic tak jakbyś chciała wpisać nowy przepis. Czyli wchodzisz na WŻ, potem "dodaj przepis" a nastepnie wracasz do odnalezionego (w google) przepisu i kopiujesz np. jego prawą stronę czyli treść z tabelki. Potem wklejasz w tym nowo otwartym przepisie. Potem kopiujesz pozostalą część, znów wklejasz i już masz przepis gotowy. Jak coś napisałam niezrozumiale to daj znać.

• Autor: mamawiesia Data: 2007-05-16 08:44:33

smakosiu jesteś nieoceniona!!!!
    bardzo ci dziękuję za pomoc i tak wielkie zainteresowanie

• Autor: smakosia Data: 2007-05-16 09:52:14

No coś Ty! Nie ma za co dziękować - przecież Twoje przepisy, to również nasze przepisy. Nam też zależy żeby wróciły do WŻ Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu