Kochani ,był tu kiedyś przepis na taki właśnie sos ,robiony do słoiczków na dłuższe przechowywanie , niestety nie pamiętam czyj to był przepis ale może koś pomoże ,pozdrawiam -rosa
Czy masz na myśli "sos słodko kwaśny I" vladony ? http://wielkiezarcie.com/przepis19022.html. Zrobiłam w ubieglym roku według niego kilka słoiczkow " na próbę" i byliśmy z niego zadowoleni. Troszeczkę zmniejszyłam ilość ostrych przypraw ( chili, curry,ocet). Polecam Ci i pozdrawiam. Ela
Ja tez robie ten sos juz pare lat, mam identyczny przepis tylko na koncu jest uwaga, napisana duzymi literami. NIE pasteryzowac. Nigdy nie pasteryzowalam a sos sie swietnie trzyma, nawet dwa lata.
Kochani ,był tu kiedyś przepis na taki właśnie sos ,robiony do słoiczków na dłuższe przechowywanie , niestety nie pamiętam czyj to był przepis ale może koś pomoże ,pozdrawiam -rosa
Czy masz na myśli "sos słodko kwaśny I" vladony ? http://wielkiezarcie.com/przepis19022.html.
Zrobiłam w ubieglym roku według niego kilka słoiczkow " na próbę" i byliśmy z niego zadowoleni. Troszeczkę zmniejszyłam ilość ostrych przypraw ( chili, curry,ocet). Polecam Ci i pozdrawiam. Ela
o to właśnie mi chodziło - dziękuję bardzo ,pozdrawiam - rosa
http://wielkiezarcie.com/przepis23581.html moze cos takiego
wielkiezarcie.com/przepis23581.html -zrobiłam na niebiesko bo łatwiej otwierać
chyba to to samo ,ale bardzo dziękuję i pozdrawiam -rosa
Ja tez robie ten sos juz pare lat, mam identyczny przepis tylko na koncu jest uwaga, napisana duzymi literami. NIE pasteryzowac. Nigdy nie pasteryzowalam a sos sie swietnie trzyma, nawet dwa lata.