Dzięki wielkie wszystkim, ale ja jestem jedynie wykonawcą. Przepis jest naprawdę dobry, skoro taki analfabeta tortowy jak ja dał sobie radę Fotkę przekroju też zrobiłam
WOW, ale tort :)))) Pomlaskałam sobie przed monitorkiem na sam widok :)))) Gratuluję. Może i ja się odważę na zrobienie tortu, może nie od razu takiego dużego, bo jakoś "nie mam ręki do tortów", ale jesli mówisz, ze Ty tortów nie robisz i taki piekny Ci wyszedł, to może i ja sie odważę :)))
Tort jako całośc już dołączyłam do komentarzy. Razem z podziękowaniem dla autorki przepisu. Jak już pisałam przepis jest dośc prosty, skoro jest to mój pierwszy tort w życiu. Byłam oszołomiona efektem, stąd mój entuzjazm:)
Jeśli mnie się udało, czemu innym ma się nie udać
Pozdrawiam
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Użytkownik meg30 napisał w wiadomości:> Tort jako całośc już dołączyłam do
> komentarzy. Owszem, zauważyłam, ja raczej pyam o umieszczenie bezpośrednio w
> przepisie za zgodą autorki.
Zgadzam się oczywiście. Tylko jestem na forum od niedawna i nie wiem kto pyta o zgodę autora przepisu, ja czy moderator.
Ups, apetycznie wygląda. Ja za pieczenie tortów sie nie biorę,jestem łasuch,łakomczuch,obżartuch i jakby jeszcze mnie nie nazwać to tort zniknąłby w oszałamiajacym tempie...a co na to moje bioderka,to juz chyba nie jest trudno sobie wyobrazić.
ja też upiekłam . I to aż dwa torty - na 1 urodziny moich wnuków bliźniaków. Są to torty orzechowo-kokosowe z przybraniem - ponieważ był to czerwiec - truskawkowym. Przepis podałam na "Wielkim żarciu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ja też upiekłam . I to aż dwa torty - na 1 urodziny moich wnuków bliźniaków. Są to torty orzechowo-kokosowe z przybraniem - ponieważ był to czerwiec - z truskawek. Przepis podałam na "Wielkim żarciu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownik Juciaaa napisał w wiadomości: > Przesliczny a masz tortownice w ksztalcie serduszka ??
Mam...ale to nie tortownica...a foremka mająca tylko boczną sicianę, bez dna... Mam ich 7 szt, każda innej wielkości, tak że można zrobić 7 - pietrowy tort... Co prawda robiłam tort z serc pietrowy.ale tylko 5 pieter... ale wyglądało super... Był to tort weselny.... i goście zamiast go jeść, to pstrykali fotki... i nie dali pokroić... Zjedli go dopiero na drugi dzień, czyłi w poprawiny...
Chciałam pokazać swój pierwszy w życiu tort upieczony wg przepisu adus 47.
Przepis jest naprawdę świetny. Polecam
Sliczniusi, a jaki wielki..ciekawi mnie środeczek..mniam..
Meg30 gratuluję ci udanego wypieku,piękny!
Brawo! Wygląda super
mniam, mniam, okazały i bardzo apetyczny,pozdrawiam
Dzięki wielkie wszystkim, ale ja jestem jedynie wykonawcą. Przepis jest naprawdę dobry, skoro taki analfabeta tortowy jak ja dał sobie radę
Fotkę przekroju też zrobiłam
WOW, ale tort :)))) Pomlaskałam sobie przed monitorkiem na sam widok :)))) Gratuluję. Może i ja się odważę na zrobienie tortu, może nie od razu takiego dużego, bo jakoś "nie mam ręki do tortów", ale jesli mówisz, ze Ty tortów nie robisz i taki piekny Ci wyszedł, to może i ja sie odważę :)))
Okazały, może dołączymy obie fotki (tortu w całości i tortu w przekroju ) do przepisu?
Wkn
Tort jako całośc już dołączyłam do komentarzy. Razem z podziękowaniem dla autorki przepisu. Jak już pisałam przepis jest dośc prosty, skoro jest to mój pierwszy tort w życiu. Byłam oszołomiona efektem, stąd mój entuzjazm:) Jeśli mnie się udało, czemu innym ma się nie udać Pozdrawiam
Użytkownik meg30 napisał w wiadomości:
> Tort jako całośc już dołączyłam do komentarzy.
Owszem, zauważyłam, ja raczej pyam o umieszczenie bezpośrednio w przepisie za zgodą autorki.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Użytkownik meg30 napisał w wiadomości:> Tort jako całośc już dołączyłam do
> komentarzy. Owszem, zauważyłam, ja raczej pyam o umieszczenie bezpośrednio w
> przepisie za zgodą autorki.
Zgadzam się oczywiście. Tylko jestem na forum od niedawna i nie wiem kto pyta o zgodę autora przepisu, ja czy moderator.
Użytkownik meg30 napisał w wiadomości:
>Tylko jestem na forum od niedawna i nie wiem kto pyta
> o zgodę autora przepisu, ja czy moderator.
Już wysłałam zapytanie do autorki przepisu
wkn
Nooo, super! Swego czasu też przezywałm radość z pierwszego udanego tortu. To wielka satysfakcja :))
Superasny :))) pieknie wyglada, jak na pierwszy raz to cudo.... az strach sie bac co to bedzie jak dojdziesz do wprawy :)))
Ups, apetycznie wygląda.
Ja za pieczenie tortów sie nie biorę,jestem łasuch,łakomczuch,obżartuch i jakby jeszcze mnie nie nazwać to tort zniknąłby w oszałamiajacym tempie...a co na to moje bioderka,to juz chyba nie jest trudno sobie wyobrazić.
ja też upiekłam . I to aż dwa torty - na 1 urodziny moich wnuków bliźniaków. Są to torty orzechowo-kokosowe z przybraniem - ponieważ był to czerwiec - truskawkowym. Przepis podałam na "Wielkim żarciu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ja też upiekłam . I to aż dwa torty - na 1 urodziny moich wnuków bliźniaków. Są to torty orzechowo-kokosowe z przybraniem - ponieważ był to czerwiec - z truskawek. Przepis podałam na "Wielkim żarciu"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super pomysł dwa torty dla bliżniaczków. Pomysł i dekoracja bardzo mi się podoba.
Pysznie wygladają te torty Teresko, aż ślinka leci :)
Przesliczny a masz tortownice w ksztalcie serduszka ??
Użytkownik Juciaaa napisał w wiadomości:
> Przesliczny a masz tortownice w ksztalcie serduszka ??
Mam...ale to nie tortownica...a foremka mająca tylko boczną sicianę, bez dna...
Mam ich 7 szt, każda innej wielkości, tak że można zrobić 7 - pietrowy tort... Co prawda robiłam tort z serc pietrowy.ale tylko 5 pieter... ale wyglądało super... Był to tort weselny.... i goście zamiast go jeść, to pstrykali fotki... i nie dali pokroić... Zjedli go dopiero na drugi dzień, czyłi w poprawiny...
Tort wygląda bardzo smakowicie i chciałabym go zrobić na urodzinki mojej siostry czy ktoś mógłby mi podać linka do przepisu :) z góry dziękuje :):)
Prosze bardzo http://wielkiezarcie.com/przepis1998.html :)
Z mila checia bym skosztowala