Mam do was pytanie.próbowałam robić ser żółty ze znalezionego tu przepisu ale mi nie wyszedł.i moje pytanie może ktoś robił już taki ser tak się wkłada twaróg do mleka i nie wiem czy to mleko ma być zimne czy już ma się gotować.z góry dziękuję za pomoc
Ja robiłam taki ser i wyszedł mi pyszny lepszy niz ze sklepu, a mleko najpierw zagotowałam a potem do gotującego mleka wkładałam twaróg Tak na marginesie dodam że robiłam ser z tego przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis27019.html i wyszedł rewelacyjny POZDRAWIAM!
dzięki wielkie i znalazłam swój błąd bo właśnie włozyłam twaróg do zimnego mleka. muszę spróbować jeszcze raz z tego przepisu co polecasz.jeszcze raz dzięki
Mam do was pytanie.próbowałam robić ser żółty ze znalezionego tu przepisu ale mi nie wyszedł.i moje pytanie może ktoś robił już taki ser tak się wkłada twaróg do mleka i nie wiem czy to mleko ma być zimne czy już ma się gotować.z góry dziękuję za pomoc
Ja robiłam taki ser i wyszedł mi pyszny lepszy niz ze sklepu, a mleko najpierw zagotowałam a potem do gotującego mleka wkładałam twaróg Tak na marginesie dodam że robiłam ser z tego przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis27019.html i wyszedł rewelacyjny POZDRAWIAM!
I jeszcze taki link: http://kobieta.wp.pl/kat,26301,przepisId,7208,przepis.html?ticaid=14c90
dzięki wielkie i znalazłam swój błąd bo właśnie włozyłam twaróg do zimnego mleka. muszę spróbować jeszcze raz z tego przepisu co polecasz.jeszcze raz dzięki