A ja polecę inny Twój przpis - pycha http://wielkiezarcie.com/przepis3097.html. Na spód można wykorzystać dowolne herbatniki, nie koniecznie czekoladowe. Ja kiedyś robiłam z resztek pierników.
Bardzo dziekuje! Proste i ciekawe przepisy. Jeden z nich napewno wyprobuje, ale nie dzisiaj - brak czasu. Oczysiscie dam znac jak smakowalo. Pozdrawiam.
W ogromnej ilości przepisów zaleca się przed pieczeniem ciasta wysmarowac formę małem i wysypać tartą bułką. W oryginale formę wysypuje się tartym (mielonym) biszkoptem. Przepisy podają bułkę bo nikt w domu nie ma suchego sypkiego biszkoptu.
Więc teraz Ty masz ten skarb. Stosować go możesz w ten sposób do pieczenia wszystkich słodkich ciast.
Sernik na zimno to rowniez ciekawe i szybkie rozwiazanie. Dziekuje! Aby wykorzystac pokruszone biszkopty do posypania blachy - na to nigdy bym nie wpadla! Super! Rowniez dziekuje!
I znowu prosze was o pomoc! Mam sporo pokruszonych biszkoptow. Jak moge je wykorzystac? Za wszelkie porady bede bardzo wdzieczna.
Ja bym zrobiła bajaderkę! http://wielkiezarcie.com/przepis10553.html
A ja polecę inny Twój przpis - pycha http://wielkiezarcie.com/przepis3097.html. Na spód można wykorzystać dowolne herbatniki, nie koniecznie czekoladowe. Ja kiedyś robiłam z resztek pierników.
Bardzo dziekuje! Proste i ciekawe przepisy. Jeden z nich napewno wyprobuje, ale nie dzisiaj - brak czasu. Oczysiscie dam znac jak smakowalo. Pozdrawiam.
Mozesz do tych biszkoptow dodac masla zagniesc ciasto dac na dno tortownicy i na to sernik na zimno ,no i ciasto gotowe
W ogromnej ilości przepisów zaleca się przed pieczeniem ciasta wysmarowac formę małem i wysypać tartą bułką. W oryginale formę wysypuje się tartym (mielonym) biszkoptem. Przepisy podają bułkę bo nikt w domu nie ma suchego sypkiego biszkoptu. Więc teraz Ty masz ten skarb. Stosować go możesz w ten sposób do pieczenia wszystkich słodkich ciast.
Sernik na zimno to rowniez ciekawe i szybkie rozwiazanie. Dziekuje! Aby wykorzystac pokruszone biszkopty do posypania blachy - na to nigdy bym nie wpadla! Super! Rowniez dziekuje!