Zainspirowana przepisem kamili1234, wykonalam tort w ksztalcie ksiazki. Jutro bedzie lepsze zdjecie, teraz jest juz ciemno..wiec tylko takie robocze dodam. Jestem zadowolona z efektu koncowego i mam nadzieje, ze jutro syn mojej kolezanki tez bedzie zadowolony ze swojego tortu komunijnego. A jak Wy myslicie?
Przepiekny i pomysłowo wykonany. Masz wspaniały talent powinnaś dodać zdjęcia krok po kroku jak to robiłaś bo jest przecudny i niejedna forumowiczka by skorzystała z twoich doświadczeń. Pozdrawiam cudo :-)
Piękny tort,cudo! Glamundo musiałaś się nieżle napracować żeby wykonać takie cudeńko. Jakbyś mogła to podaj przepis na ten piękny tort wraz z wykończeniem.
Fakt, ze troche nakladu pracy bylo..ale ja nigdy nie robie czegos na "tak sobie" zawsze staram sie aby bylo jak najlepiej:) Przepis na tort ksiazke, jest juz w WZ nalezy on do kamili1234. Ja robilam moj tort wg. wlasnej recepty a inspirowalam sie przepisem kamili1234. Nie chcialabym robic plagiatu przepisu. Mam kilka zdjec zrobionych w trakcie przygotowywania tortu, gdybys czegos potrzebowala jestem codziennie pod gg .. ew. napisz tu, jesli nie masz gg to sprobuje Ci inaczej pomoc..(w razie potrzeby) Pozdrawiam, Glumanda.
Mialam dodac koncowe zdjecie... tortu przed oddaniem go w rece malego komunikanta! a wiec.na samym koncu wygladal on tak : Dziekuje za wszystkie pochwaly!
Zainspirowana przepisem kamili1234, wykonalam tort w ksztalcie ksiazki. Jutro bedzie lepsze zdjecie, teraz jest juz ciemno..wiec tylko takie robocze dodam.Jestem zadowolona z efektu koncowego i mam nadzieje, ze jutro syn mojej kolezanki tez bedzie zadowolony ze swojego tortu komunijnego. A jak Wy myslicie?
tort jest piękny ale jak trzeba zrobić biszkopt?:)
Zainspirowana przepisem kamili1234, wykonalam tort w ksztalcie ksiazki. Jutro bedzie lepsze zdjecie, teraz jest juz ciemno..wiec tylko takie robocze dodam.
Jestem zadowolona z efektu koncowego i mam nadzieje, ze jutro syn mojej kolezanki tez bedzie zadowolony ze swojego tortu komunijnego. A jak Wy myslicie?
Piekny tort.
poprosze kawalek :)
Biale listki to marcepan?
Coś przepięknego:))))
Jestem pelna podziwu -przepiekny!!! :)
jestem przekonana ze bedzie zadowolony, slicznie Ci wyszedł i napisy takie równiutkie jestem pod wrazeniem ;-)
Piękny tort! syn koleżanki napewno będzie zachwycony, no i goście też, aż szkoda go kroić:)
Tort jest przesliczny, szkoda ze ja takiego nie umiem zrobic:( Gratuluje checi i cierpliwosci, bo na pewno jest bardzo pracochlonny
Przepiekny i pomysłowo wykonany. Masz wspaniały talent powinnaś dodać zdjęcia krok po kroku jak to robiłaś bo jest przecudny i niejedna forumowiczka by skorzystała z twoich doświadczeń. Pozdrawiam cudo :-)
Piekny:-)))
Glumando tort jest cudny a ten kielich z galaretki po prostu bomba!!!!! Pozdrawiam Cie serdecznie
Danusiu , to że masz talent to wiem od dawna ...ale ten tort to poprosu cudo :)) moje gratulacje :))
Piękny tort,cudo! Glamundo musiałaś się nieżle napracować żeby wykonać takie cudeńko.
Jakbyś mogła to podaj przepis na ten piękny tort wraz z wykończeniem.
Fakt, ze troche nakladu pracy bylo..ale ja nigdy nie robie czegos na "tak sobie" zawsze staram sie aby bylo jak najlepiej:) Przepis na tort ksiazke, jest juz w WZ nalezy on do kamili1234. Ja robilam moj tort wg. wlasnej recepty a inspirowalam sie przepisem kamili1234.
Nie chcialabym robic plagiatu przepisu. Mam kilka zdjec zrobionych w trakcie przygotowywania tortu, gdybys czegos potrzebowala jestem codziennie pod gg .. ew. napisz tu, jesli nie masz gg to sprobuje Ci inaczej pomoc..(w razie potrzeby) Pozdrawiam, Glumanda.
Tort super, masz się czym chwalić :)))))
Mialam dodac koncowe zdjecie... tortu przed oddaniem go w rece malego komunikanta! a wiec.na samym koncu wygladal on tak : Dziekuje za wszystkie pochwaly!
Gratuluję talentu! Piękny tort!
Tort jest prześliczny !
Zainspirowana przepisem kamili1234, wykonalam tort w ksztalcie ksiazki. Jutro
tort jest piękny ale jak trzeba zrobić biszkopt?:)bedzie lepsze zdjecie, teraz jest juz ciemno..wiec tylko takie robocze
dodam.Jestem zadowolona z efektu koncowego i mam nadzieje, ze jutro syn mojej
kolezanki tez bedzie zadowolony ze swojego tortu komunijnego. A jak Wy
myslicie?
"Wykopałaś" wątek z przed trzech lat;))) Ale podam Ci link do biszkopta Glumandy http://wielkiezarcie.com/article48565.html
i przepis kamili1234 http://wielkiezarcie.com/recipe25074.html