Dziękuję Wam Kochani za to, że jesteście. Od kiedy wchodzę na Wielkie Żarcie kucharzenie stało się dla mnie wielką przyjemnością. Wykorzystałam już kilka przepisów i żaden mnie nie zawiódł. Cieszę się, że tu trafiłam, bo samo gotownie nie jest najważniejsze, liczy się również miła atmosfera i można dowiedzieć się tu wielu ciekawych rzeczy- oby tak dalej! Pozdrawiam. Lilka
A ja tu zostałam przez przypadek. Szukałam kiedyś przepisu na ciasto do pizzy calzonehttp://wielkiezarcie.com/przepis19173.htmlznalazłam ten podany w linku, sprobowałam , wyszło rewelacyjnie!! Chciałam dodac swoj komentarz ale zeby to zrobić musiałam załozyc konto , założyłam i juz zostałam. I tak jak Ty rowniez jestem uzalezniona od WŻ i nie wyobrazam sobie dnia bez odwiedzenia tej strony. Poznałam tu wielu fantastycznych ludzi z którymi cały czas mam kontakt . Bardzo sie ciesze,że tu trafiłam . Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie
Fajnie czyta się takie wątki - oby opcje nie zmieniły Ci sie po dłuższym pobycie ;)))))))))))) zmiany opcji oczywiście nie życzę :))))))))))) Pozdrawiam serdecznie.
Ja również jestem uzalezniona od tej stronki. Bardzo często z niej korzystam przygotowując rozmaite pyszności, co zawsze sprawiam mi niesłychaną frajdę. Cieszę się, że nasz krąg żarłoczków się tak rozrasta, bo to oznacza jeszcze więcej fajnych przepisów i jeszcze więcej takich pozytywnie zakręconych ludzików jak my :)) Moja lista przepisów do wypróbiwania wciąż się wydłuża, ale co tam.... - zawsze znajdzie się miejsce na kolejne ciacho warte grzechu :) Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko !!!
ja również trafiłam tu przez przypadek, ale szybko uzależniłam sie od stronki, tylu wspaniałych i życzliwych duszyczek można tu spotkać, człowiek czuje ze nie jest sam jak klika na WZ, pozdrawiam
Bardzo sie ciesze, ze stronka WZ istnieje i choc jestem tu od niedawna, zdarzylam juz wykorzystac kilka przepisow. Podoba mi sie uklad strony, jej przejrzystosc, a przede wszystkim, to, ze wszyscy mozemy dzielic sie swoimi przepisami i opiniami nie tylko na tematy kulinarne. Pozdrawiam i zycze nam wszystkim wielu wspolnych sukcesow :)
Dziękuję Wam Kochani za to, że jesteście. Od kiedy wchodzę na Wielkie Żarcie kucharzenie stało się dla mnie wielką przyjemnością. Wykorzystałam już kilka przepisów i żaden mnie nie zawiódł. Cieszę się, że tu trafiłam, bo samo gotownie nie jest najważniejsze, liczy się również miła atmosfera i można dowiedzieć się tu wielu ciekawych rzeczy- oby tak dalej! Pozdrawiam. Lilka
A ja tu zostałam przez przypadek. Szukałam kiedyś przepisu na ciasto do pizzy calzone http://wielkiezarcie.com/przepis19173.html znalazłam ten podany w linku, sprobowałam , wyszło rewelacyjnie!! Chciałam dodac swoj komentarz ale zeby to zrobić musiałam załozyc konto , założyłam i juz zostałam. I tak jak Ty rowniez jestem uzalezniona od WŻ i nie wyobrazam sobie dnia bez odwiedzenia tej strony. Poznałam tu wielu fantastycznych ludzi z którymi cały czas mam kontakt . Bardzo sie ciesze,że tu trafiłam
. Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie
Fajnie czyta się takie wątki - oby opcje nie zmieniły Ci sie po dłuższym pobycie ;)))))))))))) zmiany opcji oczywiście nie życzę :)))))))))))
Pozdrawiam serdecznie.
Ja również jestem uzalezniona od tej stronki. Bardzo często z niej korzystam przygotowując rozmaite pyszności, co zawsze sprawiam mi niesłychaną frajdę. Cieszę się, że nasz krąg żarłoczków się tak rozrasta, bo to oznacza jeszcze więcej fajnych przepisów i jeszcze więcej takich pozytywnie zakręconych ludzików jak my :)) Moja lista przepisów do wypróbiwania wciąż się wydłuża, ale co tam.... - zawsze znajdzie się miejsce na kolejne ciacho warte grzechu :) Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko !!!
ja również trafiłam tu przez przypadek, ale szybko uzależniłam sie od stronki, tylu wspaniałych i życzliwych duszyczek można tu spotkać, człowiek czuje ze nie jest sam jak klika na WZ, pozdrawiam
Bardzo sie ciesze, ze stronka WZ istnieje i choc jestem tu od niedawna, zdarzylam juz wykorzystac kilka przepisow. Podoba mi sie uklad strony, jej przejrzystosc, a przede wszystkim, to, ze wszyscy mozemy dzielic sie swoimi przepisami i opiniami nie tylko na tematy kulinarne. Pozdrawiam i zycze nam wszystkim wielu wspolnych sukcesow :)