w sobote mam w domu uroczystosc.Chcialabym zrobic wczesniej przekaski np slimaczki w francuskim ciescie,albo miesne pierozki smazone w glebokim oleju.cz moge je przygotowac wczesniej i podpieczone zamrozic???gdzes czytalam ze dopiekanietrwa bardzo krotko i jedzonko jest nie gorsze od swiezo upieczonego..Pomozcie kochane Zarloczki prosze:).Pozdrawiam wszystkich
Jaksie ciesze ze ktos sie wreszcie odezwal.Wlasniechodzi o takie slimaczki.Czy moge te slimaczki i pierozki podpiec troche,zamrozic i potem dopiec???i jak to zrobic zeby nie zepsuc wszystkiego???Pomoz prosze
przeczyjakie glupoty napisalam i teraz wiem czemu sie nikt nie odzywa:(((.Chodzi oczywiscie nie o zadne slimaki w ciescie tylko o slimaki z francuskiego ciasta z salami i serem.Przepraszam
A wiesz Bodek ze pokusze sie na te Twoje slimaczki.Nie jestem zadnym kulinarnym geniuszem ale tak fajnie opisujesz jak to sie robi ze sprobuje.Pozdrawaim
w sobote mam w domu uroczystosc.Chcialabym zrobic wczesniej przekaski np slimaczki w francuskim ciescie,albo miesne pierozki smazone w glebokim oleju.cz moge je przygotowac wczesniej i podpieczone zamrozic???gdzes czytalam ze dopiekanietrwa bardzo krotko i jedzonko jest nie gorsze od swiezo upieczonego..Pomozcie kochane Zarloczki prosze:).Pozdrawiam wszystkich
Pierożki na pewno możesz zrobić wcześniej, ze ślimakami do czynienia nie miałam..
no chyba,że chodzi o ślimaczki z ciasta francuskiego
Jaksie ciesze ze ktos sie wreszcie odezwal.Wlasniechodzi o takie slimaczki.Czy moge te slimaczki i pierozki podpiec troche,zamrozic i potem dopiec???i jak to zrobic zeby nie zepsuc wszystkiego???Pomoz prosze
przeczyjakie glupoty napisalam i teraz wiem czemu sie nikt nie odzywa:(((.Chodzi oczywiscie nie o zadne slimaki w ciescie tylko o slimaki z francuskiego ciasta z salami i serem.Przepraszam
moze moje slimaki sie nadadza???
http://wielkiezarcie.com/przepis32390.html
A wiesz Bodek ze pokusze sie na te Twoje slimaczki.Nie jestem zadnym kulinarnym geniuszem ale tak fajnie opisujesz jak to sie robi ze sprobuje.Pozdrawaim
nie musisz byc geniuszem aby ugotowac :):):):) :P
wystarcza checi i wyobraznia :)
pozdr...