Mam dosyć dużo rybek i chciałam zrobic je w occie . Bardzo proszę o przepis , czy taką rybkę już w słoikach można długo przechowywać ?? z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedz .
Otóż ostatnio mój mąż często przynosi mi złowione przez siebie szczupaki, już znudziła mi się smażona ta ryba, zjadłabym z octu. Czy taką rybę można tak przyrządzać i czy nie będzie czuć ości? Proszę was o jakieś przepisy
Mam dosyć dużo rybek i chciałam zrobic je w occie . Bardzo proszę o przepis , czy taką rybkę już w słoikach można długo przechowywać ?? z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedz .
polecam moj przepis ;) http://wielkiezarcie.com/przepis22337.html
Ten jest super, robiłam :))
http://wielkiezarcie.com/przepis34391.html Polecam i pozdrawiam.
http://wielkiezarcie.com/przepis34391.html
http://wielkiezarcie.com/przepis10378.html polecam.
http://wielkiezarcie.com/przepis10378.html
http://wielkiezarcie.com/przepis10378.html
u mnie w lodowce tak przygotowana rybka stoi już tydzien w małych pojemnikach i nic sie nie psuje, co jakiś czas otwieram kolejny i jest OK
http://wielkiezarcie.com/przepis19866.html robiłam rybki według tego przepisu i wychodziły super
Przed chwilką wstawiłam przepis na "rybę w słoikach Kasi"- wczoraj także robiłam rybki, dlatego na gorąco dzielę się przepisem- pozdrawiam- Kasia
Przypnę się do tematu i zapytam:
Otóż ostatnio mój mąż często przynosi mi złowione przez siebie szczupaki, już znudziła mi się smażona ta ryba, zjadłabym z octu. Czy taką rybę można tak przyrządzać i czy nie będzie czuć ości? Proszę was o jakieś przepisy