Forum

Kuchenne porady

Ryba w occie

  • Autor: ASTI Data: 2008-08-03 08:56:54

    Mam dosyć dużo rybek i chciałam zrobic je w occie . Bardzo proszę o przepis , czy taką rybkę już w słoikach można długo przechowywać ?? z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedz .

  • Autor: Shanna Data: 2008-08-03 09:16:06

    polecam moj przepis ;) http://wielkiezarcie.com/przepis22337.html

  • Autor: anna-gu Data: 2008-08-03 10:36:08

    Ten jest super, robiłam :))

  • Autor: ada5 Data: 2008-08-03 09:29:32

    http://wielkiezarcie.com/przepis34391.html  Polecam i pozdrawiam.

  • Autor: jasia Data: 2008-08-03 10:36:52

    http://wielkiezarcie.com/przepis34391.html

  • Autor: jola Data: 2008-08-03 09:51:51

    http://wielkiezarcie.com/przepis10378.html  polecam.

  • Autor: jasia Data: 2008-08-03 10:39:36

    http://wielkiezarcie.com/przepis10378.html

  • Autor: renataz36 Data: 2012-06-01 20:25:38

    http://wielkiezarcie.com/przepis10378.html 

    u mnie w lodowce tak przygotowana rybka stoi już  tydzien w małych pojemnikach i nic sie nie psuje, co jakiś czas otwieram kolejny i jest OK

  • Autor: jasia Data: 2008-08-03 10:43:05

    http://wielkiezarcie.com/przepis19866.html robiłam rybki według tego przepisu i wychodziły super

  • Autor: Kasia z Płocka Data: 2008-08-03 11:11:01

    Przed chwilką wstawiłam przepis na "rybę w słoikach Kasi"- wczoraj także robiłam rybki, dlatego na gorąco dzielę się przepisem- pozdrawiam- Kasia

  • Autor: Monia1805 Data: 2012-06-01 15:36:47

    Przypnę się do tematu i zapytam:

    Otóż ostatnio mój mąż często przynosi mi złowione przez siebie szczupaki, już znudziła mi się smażona ta ryba, zjadłabym z octu. Czy taką rybę można tak przyrządzać i czy nie będzie czuć ości? Proszę was o jakieś przepisy

Przejdź do pełnej wersji serwisu