Tak robilam z przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis3868.htmlbardzo(!!!) nam smakowała ale nie wiem czy tego smaku oczekujesz bo smak ten był dla mnie zupełnie nowy i nie ma nic wspólnego z "sfinksowym" daniem, trzeba spróbować i wtedy będziesz wiedział czy Ci podpasuje, ale sosy zwłaszcza TOUM to dla miłośników czosnku mistrzostwo świata i świetnie się komponuje z delikatnym kurczakiem.
czy ktos z was robil szarme
Tak robilam z przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis3868.html bardzo(!!!) nam smakowała ale nie wiem czy tego smaku oczekujesz bo smak ten był dla mnie zupełnie nowy i nie ma nic wspólnego z "sfinksowym" daniem, trzeba spróbować i wtedy będziesz wiedział czy Ci podpasuje, ale sosy zwłaszcza TOUM to dla miłośników czosnku mistrzostwo świata i świetnie się komponuje z delikatnym kurczakiem.