ja robilam piętrowy tort ale mozesz zrobic sam gorset
jeszcze taki dla zołnierza
Musisz zaopatrzyć się w forme w kształcie serca
Przed pieczeniem uformuj mase tak ,zeby w tych 2 półkulach było wiecej ciasta. Po upieczeniu przekroj, przełoz masą , uformuj za pomocą biszkoptu i masy maslanej piersi , pokryj całosc marcepanem lub masą cukrową i udekoruje . Podaj maila ( jesli chcesz) to wysle ci kilka fotek z tortami tego rodzaju
Dziękuje za przesłanie fotek formy serca nie mam ale jakoś sobie poradziłam i już zaczęłam robić tort a jak wyjdzie to zaraz zamieszcze zdjęcia.Pozdrawiam.
Pomocy!! mam zamówienie na tort w kształcie goretu ale nie wiem jak sie za niego zabrać,tzn.jak to zrobić aby nadać odpowiedni kształt.
Spróbuj podpatrzeć z tego http://wielkiezarcie.com/przepis27412.html
Dzięki za rade podpatrzyłam i jak zrobie to wstawie fotki
Danka robiłam taki tort

ja robilam piętrowy tort ale mozesz zrobic sam gorset
jeszcze taki dla zołnierza
Musisz zaopatrzyć się w forme w kształcie serca
Przed pieczeniem uformuj mase tak ,zeby w tych 2 półkulach było wiecej ciasta. Po upieczeniu przekroj, przełoz masą , uformuj za pomocą biszkoptu i masy maslanej piersi , pokryj całosc marcepanem lub masą cukrową i udekoruje .
Podaj maila ( jesli chcesz) to wysle ci kilka fotek z tortami tego rodzaju
Dzięki za rade mój adres:danuta.kaminska@interia.eu
poszło
Dziękuje za przesłanie fotek formy serca nie mam ale jakoś sobie poradziłam i już zaczęłam robić tort a jak wyjdzie to zaraz zamieszcze zdjęcia.Pozdrawiam.
jakoś poszło oby solenizantowi sie podobalo:-)
Dank@ jestem pod wrażeniem
Dziękuje!!!
Dank@ ten tort jest REWELACYJNY!!! Cos pięknego, masz talent!
Jeszcze raz powtórze że dzięki twoim fotkom udało mi się zrobić bo nie miałam pomysłu od czego zacząć no i podpatrzyłam Twoje gorsety
Bardzo sie ciesze,ze mogłam pomóc .
Pozdrawiam i zycze kolejnych dzieł sztuki bo widze,ze masz do tego ręke
Potrzebuję rady jak wykonać ten tort-w czym upiec piersi? czy je przekładać kremem, jak wyciąć kształt?
Bardzo proszę o pomoc
Potrzebuję rady jak wykonać ten tort-w czym upiec piersi? czy je
Zerknij tutaj(KLIK) i tutaj(KLIK)przekładać kremem, jak wyciąć kształt? Bardzo proszę o pomoc