POSZUKUJE PRZEPISU NA BABKE PAMIETAM ZE JEDNYM ZE SKLADNIKOW BYLY CZEKOLADY KTORE ROZPUSZCZALO SIE W WODCE I BYLY TAM TEZ MIELONE ORZECHY .TO BYLA NAJLEPSZA BABKA JAKA JADLAM
To wspaniale, że była najlepsza, ale dlaczego tak wrzeszczysz? Nie używaj samych wielkich liter, bo w Internecie jest to odpowiednik podniesionego głosu i moderatorzy będą kasować Twoje posty.
A pamiętasz może, skąd miałaś przepis? Cisza w Twoim wątku, więc chyba babka mało znana, ale takiego narobiłaś mi smaku, że chyba zaryzykuję i spróbuję upiec coś podobnego bez receptury. Może się uda...
POSZUKUJE PRZEPISU NA BABKE PAMIETAM ZE JEDNYM ZE SKLADNIKOW BYLY CZEKOLADY KTORE ROZPUSZCZALO SIE W WODCE I BYLY TAM TEZ MIELONE ORZECHY .TO BYLA NAJLEPSZA BABKA JAKA JADLAM
To wspaniale, że była najlepsza, ale dlaczego tak wrzeszczysz?
Nie używaj samych wielkich liter, bo w Internecie jest to odpowiednik podniesionego głosu i moderatorzy będą kasować Twoje posty.
http://wielkiezarcie.com/przepis19919.html hmmm tylko tu nie ma czekolady w składnikach
dziekuje ale z czekolada jest super
A pamiętasz może, skąd miałaś przepis? Cisza w Twoim wątku, więc chyba babka mało znana, ale takiego narobiłaś mi smaku, że chyba zaryzykuję i spróbuję upiec coś podobnego bez receptury. Może się uda...
przepis dostalam kilka lat temu od jednej pani ale nie mam z nia kontaktu