Witam, nie moge znalezc na wkl przepisu na bigos wigilijny (taki z kiszonej kapusty i grzybow)... nie mam za bardzo czasu, zeby przeszukiwac forum, wiec bylabym wdzieczna za przepis lub link, z gory dziekuje
Użytkownik eewag napisał w wiadomości: > Witam, nie moge znalezc na wkl przepisu na bigos wigilijny (taki z kiszonej > kapusty i grzybow)... nie mam za bardzo czasu, zeby przeszukiwac forum, wiec > bylabym wdzieczna za przepis lub link, z gory dziekuje
Na wkl szukałaś (!?), patrzyłem u nas na WŻ , bigosu wigilijnego nie ma ale wpisz w naszą wyszukiwarkę: "bigos grzyby kapusta kiszona" to będzie tego że hej.
Witam, nie moge znalezc na wkl przepisu na bigos wigilijny (taki z kiszonej kapusty i grzybow)... nie mam za bardzo czasu, zeby przeszukiwac forum, wiec bylabym wdzieczna za przepis lub link, z gory dziekuje
Użytkownik eewag napisał w wiadomości:
> Witam, nie moge znalezc na wkl przepisu na bigos wigilijny (taki z kiszonej
> kapusty i grzybow)... nie mam za bardzo czasu, zeby przeszukiwac forum, wiec
> bylabym wdzieczna za przepis lub link, z gory dziekuje
Na wkl szukałaś (!?), patrzyłem u nas na WŻ , bigosu wigilijnego nie ma ale wpisz w naszą wyszukiwarkę: "bigos grzyby kapusta kiszona" to będzie tego że hej.
Masz ułatwienie:
TUTAJ
Dodatkowo , przy samym haśle "bigos" :
TEZ TUTAJ JEST
Polecam http://wielkiezarcie.com/przepis13468.html
potwierdzam, gotowałam, bardzo nam smakowało - połowę zapasteryzowałam w słoikach i podawałam zamiast surówki do poświątecznych obiadów :)