Mam duuuży kawał ładnego schabu i chcę go upiec w piekarniku. Z przeznaczeniem na kanapki. Proszę o sposób wykonania, bo nigdy tego nie robiłam. Z góry dziękuję. Renata. Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku !!!
Na dwa dni natrzyj solą, pieprzem, czosnkiem i majrankiem ,zostaw to w zimnym. Następnie możesz zrobić nożem dziure w środku i włożyć śliwki suszone(albo i nie jak wolisz) obłóż schab boczkiem wędzonym i obwiń nicią,żeby nie był suchy, później w rekaw i do gara żaroodpornego na ponad godzinę i ok 200 st. Polecam smacznego.
Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku !!!
http://wielkiezarcie.com/przepis26173.html polecam
http://wielkiezarcie.com/przepis26173.html
bedzie latwiej :)
http://wielkiezarcie.com/przepis18496.html u mnie tak to wygląda :) pozdrawiam
Ja piekę schab wg tego przepisu http://wielkiezarcie.com/przepis27433.html
Na dwa dni natrzyj solą, pieprzem, czosnkiem i majrankiem ,zostaw to w zimnym. Następnie możesz zrobić nożem dziure w środku i włożyć śliwki suszone(albo i nie jak wolisz) obłóż schab boczkiem wędzonym i obwiń nicią,żeby nie był suchy, później w rekaw i do gara żaroodpornego na ponad godzinę i ok 200 st. Polecam smacznego.