Chcialabym sie dowiedziec czemu moj przepis zostal nie udostepiony. To mnie sie zaczeli czepiac 2 osoby czemu one nie poniosa tez kopnsekwencji???????????Pozdrawiam Poprawilam przepis i prosze o usuniecie tych komentarzy. Dziekuje
Kaninku, nie wywołuj wilka z lasu. Nie wiem, dlaczego tak domagasz się wyciągania konsekwencji w stosunku do osób, które dbają o stylistyczną i graficzną poprawność przepisów i proszą autorów o wprowadzenie poprawek. Twoje odpowiedzi w komentarzach były niegrzeczne i prowokujące. Teraz dzięki Twojej dociekliwości, dowiedzili się o tym wszyscy pozostali. Tak jak pisałam do Ciebie w mailu, dziękuję że wprowadziłaś poprawki, o które wcześniej również mailowo prosiłam, uzasadniając uniewidocznienie przepisu (dlatego dziwi mnie, dlaczego nie znasz powodu cofnięcia udostepnienia przepisu). Nie wiem, po co to dodatkowe zamieszanie na forum.
Pisalam na forum bo nie wiedzialam jak sie mozna z Pania skontaktowac. Dopiero pozniej zobaczylam ze mozna napisac maila. Moze i bylam nie mila ale to nie ja zaczelam. Raczej unikam konfliktow ale troch te komentarze mnie zdenerwowaly. Ale juz jest wszystko ok wiec jak Pani chce to moze wykasowac moj temat na forum. Pozdrawiam
Chcialabym sie dowiedziec czemu moj przepis zostal nie udostepiony. To mnie sie zaczeli czepiac 2 osoby czemu one nie poniosa tez kopnsekwencji???????????Pozdrawiam
Poprawilam przepis i prosze o usuniecie tych komentarzy. Dziekuje
Sprawdź czy udostępniłaś przepis.
Dzieki juz jest ok
POZDRAWIAM
Jesli nie odhaczylas w kratce >[ ] dostepny< to przepis jest widoczny tylko dla Ciebie. Nie denerwuj sie, sprawdz czy wszystko jest ok.
na swoim opisie masz tort w ksztalcie kobiety .Mogla byc podac mi szczegoly. Z gory dziekuje
Pozdrawiam
http://wielkiezarcie.com/przepis27412.html To nie jest moj przepis.. wykonalam tylko wg mojego uznania, przepis podaje Ci do dyspozycji.
Bardzo ci dziekuje.
Pozdrawiam
Kaninku, nie wywołuj wilka z lasu. Nie wiem, dlaczego tak domagasz się wyciągania konsekwencji w stosunku do osób, które dbają o stylistyczną i graficzną poprawność przepisów i proszą autorów o wprowadzenie poprawek. Twoje odpowiedzi w komentarzach były niegrzeczne i prowokujące. Teraz dzięki Twojej dociekliwości, dowiedzili się o tym wszyscy pozostali.
Tak jak pisałam do Ciebie w mailu, dziękuję że wprowadziłaś poprawki, o które wcześniej również mailowo prosiłam, uzasadniając uniewidocznienie przepisu (dlatego dziwi mnie, dlaczego nie znasz powodu cofnięcia udostepnienia przepisu). Nie wiem, po co to dodatkowe zamieszanie na forum.
Pisalam na forum bo nie wiedzialam jak sie mozna z Pania skontaktowac. Dopiero pozniej zobaczylam ze mozna napisac maila. Moze i bylam nie mila ale to nie ja zaczelam. Raczej unikam konfliktow ale troch te komentarze mnie zdenerwowaly. Ale juz jest wszystko ok wiec jak Pani chce to moze wykasowac moj temat na forum.
Pozdrawiam