Ja ostatnio kupiłam na allegro ta panierkę: http://allegro.pl/item531268676_chrupiaca_panierka_hot_spicy_3_1gratisod_s_s.html Muszę przyznać ,że na prawde warto- kurczak jest niemal identyczny jak w KFC!
Widze, ze te przepisy maja duzo zwolenikow, do ktorych i ja naleze. Prosze rowniez o przeslanie ich na moj adres: princepolo_007@yahoo.pl. Z gory bardzo dziekuje
przepraszam za fatygę, ale ja też bardzo ale to bardzo poproszę o wysłanie lub o udostępnienie ich tu dla wszystykich, bo chętnych jest dużo z góry dzięki marcin_pol@o2.pl
Widziałam jakos niedawno w innym watku że także "poszło" w ludzi przepisy. Ja osobiscie nie robiłam nic z nich- jakos nie miałam ochoty na eksperymentowanie. Nie byłam nigdy w KFC i nie jadlam tych znanym na całym swiecie kurczaków, wiec nawet jak bym zrobiła to nie wiem czy by tak samo smakowały. Moge wysłać na maila tym osoba które poproszą, będe sprawdzać codziennie. Jesli ktos zrobi kurczaczki z tego przepisu i uzna że sa podobne w smaku lub chociaż dobre, bym prosiła o powiadomiwnie nas wszystkich WŻ na forum. Można oczywiscie wstawić przepis na stałe. Jak ktos uzna że może udzielać rad i podpisze się pod przepis na kurczaki KFC to prosze bardzo. :)
Dziękuję bardzo za przepisy! Już wypróbowałam i przyznam, że jest calkiem niezły( dotyczy KFC) Jeżeli chodzi o pizzę to dopiero mam zamiar wypróbować. Dam znać za parę dni! Dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy przysłali mi przepisy
Ręczę głową za przepis na colesława! Smakuje identycznie jak w tym przepisie! No.. może nie identycznie, bo w kfc chyba używają jakiś zleżałych warzyw- wnioskuje po tym, że jak robię sama tę sałatkę to wydaje mi się dużo świeższa. W każdym razie skłąd jest na 100% ten sam, co w przepisie.
Jeżeli chodzi o kurczaki kfc, to moim zdaniem nie są takie same (chociaż reszta mojej rodziny uważa, że są). Ja bardzo lubię kfc i dla mnie te kurczaki są tylko trochę podobne, ALE mimo wszystko nie wiem które lepsze. W tych z KFC jest dużo jakiś żyłek itd. a w domowych nie :)
Poniżej wysyłam przpisy na pizze hut i kfc. Uważam że rozsyłanie na maile jest bez sensu ;) W końcu to strona z przpeisami
Kurczak z kfc czy jakis innym zawsze ma tylko jeden cel - bys smaczny. Nie jadlam nigdy tam, nie ciagnie mnie tam ( w moim miescie nie ma nawet) wiec nie powiem czy jest taki czy inny smak. Komus smakuje innemu nie. Wazne ze ludzi wzieli przepisy i poszly w swiat podbijac kubeczki smakowe :) . Pozdrawiam :)
mnie też bardzo przydałby się ten przepis mam 3 nastolatków w domu i to byłaby dla mnie wielkie szczęście że sami sobie będą to pichcilimarioleczka5@op.pl dziękuję i pozdrawiam
znalazłam wczoraj ten wątek i jeżeli jest to jeszcze możliwe to czy mogę też prosić o przepisy - justyna7807@wp.p z góry bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłałam na twojego maila zbiór przepisów na kurczaka z KFC i razem też przepisy na pizze HUT :) może przyda ci sie. Pozdrawiam
Ja ostatnio kupiłam na allegro ta panierkę: http://allegro.pl/item531268676_chrupiaca_panierka_hot_spicy_3_1gratisod_s_s.html Muszę przyznać ,że na prawde warto- kurczak jest niemal identyczny jak w KFC!
Czy ja też mogę prosić o te przepisy ( joanna2712@interia.pl )?
Z góry dziękuję.
To ja też poproszę:-) aknik@wp.pl
Ja też, ja też chcę;) jarek@kid.waw.pl
To ja też proszę strzelniki@gmail.com
Dziękuję bardzo! Właśnie odczytałam i na pewno wypróbuję! Pizzę również :-) Pozdrawiam
ja też poproszę na adres noel43@wp.pl
ja też poproszę.z góry dzięki. beata7w2op.pl
Bardzo proszę też.
aga6411@onet.eu
Dziękuję
Jesli to mozliwe, to tez poprosilabym o te przepisy
basieczek@T-Online.de
Z gory dziekuje...Basia
Witaj!!! Nie chcę się powtarzać ,ale chętnie też bym skorzystała z przepisu,z góry dziękuję .alita1403@o2.pl
Widze, ze te przepisy maja duzo zwolenikow, do ktorych i ja naleze. Prosze rowniez o przeslanie ich na moj adres: princepolo_007@yahoo.pl. Z gory bardzo dziekuje
mi też z góry dziekuje Patrycjac@interia.eu pozdrawiam
a czy ja tez bym mogła je dostać:-) renia32wroclaw@buziaczek.pl z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
To i ja poproszę:) k.gajowy@interia.pl
witam, poproszę tez te przepisy (kurczak i pizza) dorotka2404@wp.pl z góry bardzo dziekuję
Skoro wszyscy prosza to moge i ja ? Z gory bardzo dziekuje :)
Z rozpedu nie wpisalam adresu gosiekb@yahoo.com
Wysłałam
dzieki jeszcze raz, z pewnoscia skorzystam z niejednego przepisu, pozdrawiam
CZe
Moge prosic o te przepisy (sirpio@poczta.fm)
Dziekuje i pozdrawiam
sirpio
I ja tez poprosze o te pyszne przepisy ewa.gebarowska@yahoo.com
Prosze bardzo :) kolejne maile wyslane
Ja też jak wszyscy będę wdzięczna za przesłanie przepisów:). agatduch@poczta.fm
Jak możesz to ja też poproszę:) grizzly79@onet.pl
Wiatam, ja też bardzo proszę o przepisy :) kasia@v3d.pl
> przepisy na pizze HUT :) może przyda ci sie. Pozdrawiam
Kasiu jezeli nie sprawi Ci to problemu to ja też poproszę na dankarz@interia.pl
Kasiu jeszcze raz wielkie dzieki
A mnie też mogłabyś wysłać?
Chciałabym sprawić frajdę dziecku. Z góry pięknie dziękuję i pozdrawiam proszko@interia.pl
Na dole strony przepisy są udostępnione w formie obrazów, można zapisać na komputerek i przeglądać. Nie ma już potrzeby wysyłania e-mailem.
Jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu to ja też poproszę o te przepisy ebab1@op.pl Dziekuje i pozdrawiam.
czy ja też mogę poprosić o przepisy na kurczaki?! kasiawojcik29@wp.pl
Również poproszę o przepisy :)
danexj@gmail.com
ja również poproszę: aniapeka@wp.pl dziękuję
Własnie wysłałam :)
Ja tez poprosze o ten przepis braun.b@wp.pl
Serdeczne dzieki, otrzymylam Twojego maila z przepisami!
Pozdrawiam......Basia.
Dlaczego nie umieścisz tych przepisów na tej stronie? To bez sensu, że dostęp do nic moga mieć tylko ci, którym wyślesz na e-meila.
Jeśli mozna, to ja również poproszę :wolsia19@wp.pl
Wysłałam
z góry dzięki
marcin_pol@o2.pl
Widziałam jakos niedawno w innym watku że także "poszło" w ludzi przepisy. Ja osobiscie nie robiłam nic z nich- jakos nie miałam ochoty na eksperymentowanie. Nie byłam nigdy w KFC i nie jadlam tych znanym na całym swiecie kurczaków, wiec nawet jak bym zrobiła to nie wiem czy by tak samo smakowały. Moge wysłać na maila tym osoba które poproszą, będe sprawdzać codziennie. Jesli ktos zrobi kurczaczki z tego przepisu i uzna że sa podobne w smaku lub chociaż dobre, bym prosiła o powiadomiwnie nas wszystkich WŻ na forum. Można oczywiscie wstawić przepis na stałe. Jak ktos uzna że może udzielać rad i podpisze się pod przepis na kurczaki KFC to prosze bardzo. :)
Pani Kasiu bardzo prosze o ten przepis dziękuje barbara-r@o2.pl
Jak ktos nie dostał niech pisze. Jak ktos chce jeszcze niech pisze. Wysle.
Ja tez prosze aneta.kierz@onet.eu .Dziękuję :)
Rowniez prosze o przepisy. Moj adres: lipianka.21@wp.pl
Bardzo dziekuje i pozdrawiam
wysłałam
To jeszcze dla mnie moze trochę zostanie:)
arudzia12@wp.pl
Wysłałam
Dzisiaj zobaczyłam o tej panierce.Bardzo proszę o przepis
Moj mail Sakob 1 @ wp.pl - czekam z niecierpliwościa i dziekuję
Basiu wpisz jeszcze raz swoj adres maila, bo nie moge wyslac.
Ja też poproszę: to_lla@o2.pl. Z góry dziękuję :)
Ja też poproszę, madzina08@interia.pl dziękuję madzina!!!
Użytkownik katarzyna24 napisał w wiadomości:
(m.ignaciuk@op.pl)
> Jak ktos nie dostał niech pisze. Jak ktos chce jeszcze niech pisze. Wysle.
Ja też pleeaaaaseeee
Wysłane.
Ja tez prosze vitis4@.tlen.pl Z gory dziekuje.
wysłałam własnie. w adrsie mail po @ nie stawiamy . ( kropki) ! bo nie mozna wyslac tak maila ..;)
To możę jeszcze ja sie załapie? Moj adres aga_szymanek@o2.pl
Dziękuję bardzo za przepisy! Już wypróbowałam i przyznam, że jest calkiem niezły( dotyczy KFC) Jeżeli chodzi o pizzę to dopiero mam zamiar wypróbować. Dam znać za parę dni! Dziękuję i pozdrawiam wszystkich, którzy przysłali mi przepisy
Bardzo proszę też jeżeli można jgkontakt@poczta.onet.pl
Po krótkiej przerwie przepisy wysłane. Jesli ktos nie dostał, proszę o informacje. wysle :)
Ja też bardzo proszę o przepis bardzo lubimy kurczaka z KFC barbara-r@o2.pl serdecznie dziękuje
No to ja tez chce :)
agnes100372@arcor.de
Dziekuje
Ja tez chcę :) kasiek5@poczta.fm
dziekuje :)
ja też prozę o przepis lotos1219@wp.pl na tę pyszną panierkę
Równiż się dołączam do prośby o przepis na kurczaka KFC Mój adres: grazynalitwinko@o2.pl Z góry dziękuję!
Witam, jestem tu nowa. Jesli nie sprawiloby to klopotu to tez poprosilabym o ta panierke. Moj mail: najrobia2004@o2.pl Pozdrawiam i z gory dziekuje.
Jak mozna to i ja poproszę o przesłanie tych przepisów cisowianka1981@o2.pl . Dziękuję i pozdrawiam.
Ja też mogę dostac te przepisy?
Bardzo proszę... sroczka2013@wp.pl
Ja też bardzo proszę o przepis bardzo lubimy kurczaka z KFC anetura@poczta.onet.pl serdecznie dziękuje
Dopiero dzisiaj przeczytałam wątek i bardzo proszę o przepisy.Dziękuję
. pavotek@poczta.fm
To i ja poproszę asieksza@o2.pl
Witam serdecznie! Ja też bardzo prosze o przepis na kurczaka KFC.anna.kozakiewicz@vp.pl
i ja poprosze ;) jakub.kleczek@poczta.fm...pozdr
wysłane
ja również prosiłabym o te przepisy malgoska_77@wp.pl
Z góry dziękuję
Też bym chciała. Z góry pięknie dziękuję. reniutka@wp.pl
Ja też bardzo proszę o te przepisy :) Dziękuję i pozdrawiam. andy8110@wp.pl
Bardzo proszę o przepisy z KFC.
martunia1112@wp.pl
Bardzo proszę o przepisy z KFC.
olimpia8@vp.pl
Jeśli to nie problem, to również proszę!! renata.lesniak@gmail.com
Również byłabym wdzieczna za te przepisy na kurcaki KCF. Z góry dziekuje!
aannek@wp.pl
ja też poproszę asieksza@o2.pl
Ja też chcę barbami@wp.pl
Witam.. i też usmiecham sie w sprawie przepisów :) korka@go2.pl
wysłane
ja również byłabym bardzo wdzięczna za te przepisy:) poziomka1975@o2.pl
Jeśli można to ja też poproszę. nivel_321@interia.pl
To i ja ustawiam się w kolejce z prośbą.
maxauto2@wp.pl
DZIĘKUJĘ.
Ja rowniez poposze przepisy na halhom@wp.pl z gory wielkie dzieki.
wysłałam
Bardzo proszę o przepis na Kurczaki KFC mój adres Jolik05@op.pl Dziękuję
Ręczę głową za przepis na colesława! Smakuje identycznie jak w tym przepisie! No.. może nie identycznie, bo w kfc chyba używają jakiś zleżałych warzyw- wnioskuje po tym, że jak robię sama tę sałatkę to wydaje mi się dużo świeższa. W każdym razie skłąd jest na 100% ten sam, co w przepisie.

Jeżeli chodzi o kurczaki kfc, to moim zdaniem nie są takie same (chociaż reszta mojej rodziny uważa, że są). Ja bardzo lubię kfc i dla mnie te kurczaki są tylko trochę podobne, ALE mimo wszystko nie wiem które lepsze. W tych z KFC jest dużo jakiś żyłek itd. a w domowych nie :)
Poniżej wysyłam przpisy na pizze hut i kfc. Uważam że rozsyłanie na maile jest bez sensu ;) W końcu to strona z przpeisami
Kurczak z kfc czy jakis innym zawsze ma tylko jeden cel - bys smaczny. Nie jadlam nigdy tam, nie ciagnie mnie tam ( w moim miescie nie ma nawet) wiec nie powiem czy jest taki czy inny smak. Komus smakuje innemu nie. Wazne ze ludzi wzieli przepisy i poszly w swiat podbijac kubeczki smakowe :) . Pozdrawiam :)
mnie też bardzo przydałby się ten przepis mam 3 nastolatków w domu i to byłaby dla mnie wielkie szczęście że sami sobie będą to pichcili
marioleczka5@op.pl
dziękuję i pozdrawiam
O ile można prosić to ja też chcę bardzo. Zofked@wp.pl. Serdecznie z góry dziękuję i pozdrawiam.
czy mozliwe jest jeszcze dostanie tego przepisu na kurczaki kfc i pizze hut ???
iguska22@o2.pl
z gory ogromnie dziekuje
Ja też poproszę :) kluki1@wp.pl
znalazłam wczoraj ten wątek i jeżeli jest to jeszcze możliwe to czy mogę też prosić o przepisy - justyna7807@wp.p
z góry bardzo dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!
proszę na e-mail: urszula.j@poczta.onet.eu - z góry dziękuję!
bardzo proszę o przepis na kurczaki KFC ,renata5552@wp.pl
Ja również bardzo proszę o przepis na KFC :)
kkaarrooollkkaa@tlen.pl