Niniejszym, otwieram naszą walentynkową galerię :-)) Wielu wużetowców, przygotowuje coś specjalnego na jutro, więc pochwalmy się tym:-)) Pokażę Wam, pralinki, które przygotowałam na jutro:-)) Pozostałe zdjęcia wstawię jutro:-))
Ja także starałam się przygotować potrawy w kształcie serduszek. Może nie są tak piękne, ale najważniejsze, że włożyłam w nie swoje serce. Oto jak wyglądały. Pozdrawiam serdecznie i wszystkim życzę miłości, miłości, miłości....
WOW, jestem pod wrażeniem wszystkich Waszych pomysłów! Ale mam jeszcze pytanie - jeśli mogę wiedziec - skąd wyczarowałyście te boskie filiżanki w kształcie serca?? Sprawdzałam już i wiem, że można je zamówic przez Internet, ale ponieważ nie ukrywam, że zależy mi na czasie ( i co tu dużo mówic wolałabym uniknąc płacenia kosztów przesyłki), to chętnie dowiedziałabym się, czy Wam może udało się te kubeczki dostac w jakiejs galerii, czy też zamawiałyście internetowo?? Dzisiaj "przekopałam" kilka hipermarketów i niestety, nie znalazłam :( Jutro wybieram się na "pielgrzymkę" po Galerii Dominikańskiej (jestem z Wrocławia) - z nadzieją, że natknę się na taką cudną filiżaneczkę. Będę wdzięczna za każdą wskazówkę!! :)))
Filiżankę, kupiłam przez Allegro, co wiązało się niestety z kosztami przesyłki, po czym identyczny komplet, zobaczyłam w sklepie, u siebie na miejscu, myslałam, że mnie coś trafi:-)) Gdybyś była np. z Trójmiasta, mogłabym Ci je kupić na miejscu:-)), a tak, to może poszukaj w sklepach z jakimś AGD, wyposażeniem kuchni i jadalni. Filiżanki, nie są wysokich lotów, ale na ten jeden dzień można przeżyć:-)) Pozdrawiam.
Nie uwierzycie dziewczyny jak Wam powiem,że u mnie w sklepie te filiżanki były po 2,50 i teraz żałuje,że nie kupiłam sobie,bo kawka w niej podana wygląda rewelacyjnie!a teraz niestety sklep zlikwidowali pozdrawiam
Ja oprócz rogalików i ciasteczek o nie stosownej nazwie zrobiłam taki torcik -sernik i serduszka dla koleżanek córki na dzisiejszy bal karnawałowo -walentynkowy A tu już zapakowane
U mnie nie wszystko bylo w serduszka w ten walentynkowy dzien ale z sercem przygotowywane ;)))) * torcik, * na przekaske krewetki z ogorkowo-rzodkiewkowa salatka z makowym dressingiem, * i na obiad -kurczak w smietanie z migdalami:
Niniejszym, otwieram naszą walentynkową galerię :-)) Wielu wużetowców, przygotowuje coś specjalnego na jutro, więc pochwalmy się tym:-)) Pokażę Wam, pralinki, które przygotowałam na jutro:-)) Pozostałe zdjęcia wstawię jutro:-))
Ja także starałam się przygotować potrawy w kształcie serduszek. Może nie są tak piękne, ale najważniejsze, że włożyłam w nie swoje serce. Oto jak wyglądały. Pozdrawiam serdecznie i wszystkim życzę miłości, miłości, miłości....
wszystkie piękne ale- Kasiu- Twoje to cuda :-)
Super:-))
aloiram,są piękne :)
http://wielkiezarcie.com/przepis41805.html
dziękuję, czuję jaki jest pyszny no i super ubrany :-))
Nasze dzisiejsze śniadanko słodkie i wytrawne :-))
Nasz obiad:
Poobiednia kawka:
W planie lekki podwieczorek i kolacja równiez serduszkowe:-))
a ja zrobilam oponki-serduszka:)
Super pomysł :-))
To na dziś juz wszystko. Chyba..:-))
Pięknie aloiram!!! Widać, że z sercem to robisz!!!pozdrawiam
Dzieki ulla, w tym roku, to było trochę z żartu, ale zabawę przy serduszkowym jedzeniu, mieliśmy wszyscy:-))
WOW, jestem pod wrażeniem wszystkich Waszych pomysłów! Ale mam jeszcze pytanie - jeśli mogę wiedziec - skąd wyczarowałyście te boskie filiżanki w kształcie serca?? Sprawdzałam już i wiem, że można je zamówic przez Internet, ale ponieważ nie ukrywam, że zależy mi na czasie ( i co tu dużo mówic wolałabym uniknąc płacenia kosztów przesyłki), to chętnie dowiedziałabym się, czy Wam może udało się te kubeczki dostac w jakiejs galerii, czy też zamawiałyście internetowo?? Dzisiaj "przekopałam" kilka hipermarketów i niestety, nie znalazłam :( Jutro wybieram się na "pielgrzymkę" po Galerii Dominikańskiej (jestem z Wrocławia) - z nadzieją, że natknę się na taką cudną filiżaneczkę.
Będę wdzięczna za każdą wskazówkę!!
:)))
Filiżankę, kupiłam przez Allegro, co wiązało się niestety z kosztami przesyłki, po czym identyczny komplet, zobaczyłam w sklepie, u siebie na miejscu, myslałam, że mnie coś trafi:-)) Gdybyś była np. z Trójmiasta, mogłabym Ci je kupić na miejscu:-)), a tak, to może poszukaj w sklepach z jakimś AGD, wyposażeniem kuchni i jadalni. Filiżanki, nie są wysokich lotów, ale na ten jeden dzień można przeżyć:-)) Pozdrawiam.
Dzięki serdeczne za odpowiedź! Wobec tego - nie poddaję się i idę dalej poszukiwac :)))
Nie uwierzycie dziewczyny jak Wam powiem,że u mnie w sklepie te filiżanki były po 2,50 i teraz żałuje,że nie kupiłam sobie,bo kawka w niej podana wygląda rewelacyjnie!a teraz niestety sklep zlikwidowali
pozdrawiam
Śliczności...
Ja oprócz rogalików i ciasteczek o nie stosownej nazwie zrobiłam taki torcik -sernik i serduszka dla koleżanek córki na dzisiejszy bal karnawałowo -walentynkowy
A tu już zapakowane
Śliczne ! Widać,ze lubisz bawić się piekąc. Gratuluję !
Te imienne ciacha są fajne, może zrobimy w przyszłym roku. Na gwiazdkę, robiliśmy pierniczki z immiennym dekoracjami.
Walentynkowo - Urodzinowy torcik dla siostry mojego męża :)
Piękny:-))
Jak zwykle wszystko śliczne:)
Nasz walentynkowy poranek
Mleno, urocze:-)) Zawsze mi się podobały dkoracje wycinane z galaretki:-))
Tak wyglądał mój walentynkowy torcik :)
SUPER!!!
dziewczynki , pięknie, pięknie, pięknie :) ile w tym serca :)
ja zrobilam mojemu kochanemu leniwe w kształcie serduszek
a na kawkę mieliśmy takie pączusie
ja też, hihihihi:)
Fajne, te Twoje leniwe:-)), może zapodam takie w przyszłym roku:-))
ale śliczne miałyście pomysły , mniam
to moje walentynkowe śniadanko
U mnie nie wszystko bylo w serduszka w ten walentynkowy dzien ale z sercem przygotowywane ;))))
* torcik, * na przekaske krewetki z ogorkowo-rzodkiewkowa salatka z makowym dressingiem, * i na obiad -kurczak w smietanie z migdalami:
Pyszności, widać, że przygotowywane z serduchem:-))
Czyzby wlasnorecznie zrobione? to niedowiary takie cudenka
Aniu, tak własymi łapkami zrobione:-))