Mam taka i wiele łez przy niej wylałam bo mi nie wychodziły pierozki, ale okazało się, że jest jakieś trybko uszkodzone i czekam az mi przyśla nowy element. Mam nadzieję, że ktoś tu nam coś doradzi.
Ta o której tu piszesz rzeczywiście jest inna, jak decydowałam się na zakup maszynki to oglądałam tez ta Twoja ale, ostatecznie jednak zdecydowałam sie na BG 902
Czy toś może cos powiedzieć o prostej maszynce Bergner BG 1926. Czy zdaje ona egzamin. Czy makaron sie suszy czy na goracą wodę sie wyciska.
Mam taka i wiele łez przy niej wylałam bo mi nie wychodziły pierozki, ale okazało się, że jest jakieś trybko uszkodzone i czekam az mi przyśla nowy element. Mam nadzieję, że ktoś tu nam coś doradzi.
oj a czy o tą maszynkę chodziło tam nie ma raczej mozliwości robienia pierożków itp. tylko makaron w trzech wersjach.
Ja mam bergner BG-902, można robić pierożki ravioli. Moze przy okazji tez się tu czegoś naucze. Zobacze jak ta Twoja wygląda.
http://wielkiezarcie.com/przepis22126.html tu przeczytajcie komentarze, może coś Wam pomogą, nie wiem czy chodzi o tę maszynkę.
Kupiłam kiedyś w Czechach prostą maszynkę na korbkę.Super!!Zdaje egzamin w 100%....ale ta maszynka robi tylko cieniuteńki makaron do rosołu.
Ta o której tu piszesz rzeczywiście jest inna, jak decydowałam się na zakup maszynki to oglądałam tez ta Twoja ale, ostatecznie jednak zdecydowałam sie na BG 902