Ja robie raz albo dwa razy w tygodniu sok .Zawsze daje marchew jablka korzen pietruszki ,seler, czerwony burak. Zeby urozmaicic smak wrzucam jeszcze pomarancze ,banana, gruszki. Juta mozesz praktycznie wszystkie owoce i jarzyny wrzucic do sokowiröwki.Staraj sie kupowac BIO owoce, pozdrawiam
No ladnie, cude soczki polecam a o wlasnym porannym rarytasie zapomnalam.Kliknij TUTAJ.Ten koktail polecil mojej kuzynce specjalista od medycyny naturalnej jako oczyszczajacy i odtruwajacy organizm.Jest przy tym bardzo smaczna, nawet dzieci go pija.Polecam
Witam:) Szukam przepisu na zdrowy soczek, koktajl najlepiej z warzyw chociaż niekoniecznie:)Z góry dziękuję za pomoc:)
pozdrawiam:)
http://wielkiezarcie.com/przepis23035.html
chodzi mi o proste składniki:)np marchew jabłko itd.
Ja robie raz albo dwa razy w tygodniu sok .Zawsze daje marchew jablka korzen pietruszki ,seler, czerwony burak.
Zeby urozmaicic smak wrzucam jeszcze pomarancze ,banana, gruszki. Juta mozesz praktycznie wszystkie
owoce i jarzyny wrzucic do sokowiröwki.Staraj sie kupowac BIO owoce, pozdrawiam
Może TUTAJ coś znajdziesz
Ja robie dzieciaczkom taki soczek,Uwielbiaja go.Polecam,mozna dodac tez inne owoce.kliknij TUTAJ
No ladnie, cude soczki polecam a o wlasnym porannym rarytasie zapomnalam.Kliknij TUTAJ.Ten koktail polecil mojej kuzynce specjalista od medycyny naturalnej jako oczyszczajacy i odtruwajacy organizm.Jest przy tym bardzo smaczna, nawet dzieci go pija.Polecam
Dziękuję za pomoc:)