Witam! Mam ochotę na ciasto, biszkopt w piecu mam jabłka prażone, kupione w lidlu, 900 g i w związku z tym mam pytanie, ile mam dodać żelatyny do tych jabłek, żeby się nie rozpadały, ale i też żeby nie zrobiła się guma? Na wierzch chce położyć bitą smietanę, z góry dziękuje i pozdrawiam majówkowo
Użytkownik oasia napisał w wiadomości: > Witam!Mam ochotę na ciasto, biszkopt w piecumam jabłka prażone, kupione w > lidlu, 900 gi w związku z tym mam pytanie, ile mam dodać żelatyny do tych > jabłek, żeby się nie rozpadały, ale i też żeby nie zrobiła się guma? > Na wierzch chce położyć bitą smietanę, z góry dziękuje i > pozdrawiam majówkowo nie wiem czy doczekałaś się na odpowiedż, na 1 słoik można dodać 1 galaretką brzoskwiniową, wcześniej podgrzewając mus. Pozdrawiam Klaryssa666
Witam!
Mam ochotę na ciasto, biszkopt w piecu
mam jabłka prażone, kupione w lidlu, 900 g
i w związku z tym mam pytanie, ile mam dodać żelatyny do tych jabłek, żeby się nie rozpadały, ale i też żeby nie zrobiła się guma? Na wierzch chce położyć bitą smietanę, z góry dziękuje i pozdrawiam majówkowo
Oto mój przepis http://wielkiezarcie.com/przepis36100.html
Pozdrawiam
http://wielkiezarcie.com/przepis28873.html
a to jest mój przepis na mase jabłkowa
dzięki
Użytkownik oasia napisał w wiadomości:
> Witam!Mam ochotę na ciasto, biszkopt w piecumam jabłka prażone, kupione w
> lidlu, 900 gi w związku z tym mam pytanie, ile mam dodać żelatyny do tych
> jabłek, żeby się nie rozpadały, ale i też żeby nie zrobiła się guma?
> Na wierzch chce położyć bitą smietanę, z góry dziękuje i
> pozdrawiam majówkowo
nie wiem czy doczekałaś się na odpowiedż, na 1 słoik można dodać 1 galaretką brzoskwiniową, wcześniej podgrzewając mus.
Pozdrawiam Klaryssa666