Forum

Kuchenne porady

Jak wykozystac czerstwe bulki ?kto ma pomysl

  • Autor: Gracja Data: 2009-05-16 13:31:22

  • Autor: Wkn Data: 2009-05-16 13:35:57

    Czy mogłabyś w przyszłości nie dodawać pustych postów z samym tytułem? Dwa wyrazy treści są zawsze mile widziane, a czytający nie muszą się zastanawiać, czy strona poprawnie im się ładuje, czy ktoś jednak dodał na forum "pustaka".

    Na pewno możesz bułki namoczyć i dodać do mielonego mięsa, z którego robisz kotlety lub klopsy. Dodaje się je do knedlików.
    Dzieci lubią coś w rodzaju tostów francuskich:
    http://wielkiezarcie.com/przepis37916.html

    a moja i Pampasa ukochana wersja to:
    http://wielkiezarcie.com/przepis37959.html

    Możesz jeszcze zrobić zwykłe czesterki.

  • Autor: Gracja Data: 2009-05-16 14:25:16

    Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
    > Czy mogłabyś w przyszłości nie dodawać pustych postów z samym tytułem?
    > Dwa wyrazy treści są zawsze mile widziane, a czytający nie muszą się
    > zastanawiać, czy strona poprawnie im się ładuje, czy ktoś jednak dodał na
    > forum "pustaka".Na pewno możesz bułki namoczyć i dodać do mielonego mięsa, z
    > którego robisz kotlety lub klopsy.  Dodaje się je do
    > knedlików.Dzieci lubią coś w rodzaju tostów
    > francuskich:http://wielkiezarcie.com/przepis37916.htmla moja i Pampasa
    > ukochana wersja to:http://wielkiezarcie.com/przepis37959.htmlMożesz
    > jeszcze zrobić zwykłe czesterki.
    Dziekuje za uwage przyznaje sie to moj blond nie pomyslalam  ale musze sie nauczyc  jak tu dzialac dziekuje za propozycje i zycze milego dnia

  • Autor: zakewa1233 Data: 2012-06-24 08:29:54

    Jest ciasto łabędzi puch polecam

     

  • Autor: Monika09 Data: 2012-06-24 16:05:03

    Dołaczam się, ciasto niedrogie, a smaczne.

  • Autor: aggusia35 Data: 2012-06-24 20:06:07

    no łaktycznie blond że hej

  • Autor: crisen Data: 2009-05-16 13:47:12

    Piękna bielutka bułka tarta do wykorzystania na panierkę i do pieczenia.

  • Autor: anusia_m Data: 2009-05-16 14:07:35

    proponuję zrobić z nich zapiekanki dodając na przykład podsmażone pieczarki, szynkę czy ser żółty. zapieczone w piekarniku zrobią się cudownie chrupiące

  • Autor: Gracja Data: 2009-05-16 14:26:55

    Użytkownik anusia_m napisał w wiadomości:
    > proponuję zrobić z nich zapiekanki dodając na przykład podsmażone pieczarki,
    > szynkę czy ser żółty. zapieczone w piekarniku zrobią się cudownie
    > chrupiące
    Dziekuje za pomysl milego dnia zycze

  • Autor: niebieska-różyczka Data: 2009-05-16 14:31:24

    Gracja jak zostają bułki 3 lub 4 dniowe to zrób z nich coś takiego,bo akurat takie bułeczki czerstwe się to tego nadają:)
    http://wielkiezarcie.com/przepis45186.html

  • Autor: Gracja Data: 2009-05-16 15:04:42

    Użytkownik niebieska-różyczka napisał w wiadomości:
    > Gracja jak zostają bułki 3 lub 4 dniowe to zrób z nich coś takiego,bo
    > akurat takie bułeczki czerstwe się to tego
    > nadają:)http://wielkiezarcie.com/przepis45186.html
    Dziekuje za pomysl  - milego dnia zycze a ja mam problem z tym  bo jest nas dwoje i zawsze mi zostaja ja osobiscie mam jeden pomysl ale  musze go wyprobowac  wiec jak  sie sprawdzi to zpewnoscia  podam na forum

  • Autor: Aoede Data: 2009-05-16 15:19:10

    Tzw. studenckie żarło. :)

  • Autor: aneta7216 Data: 2009-05-16 22:17:23

    http://wielkiezarcie.com/przepis34964.html ta babka z bułek jest pyszna

  • Autor: Gracja Data: 2009-05-17 00:50:41

    Użytkownik aneta7216 napisał w wiadomości:
    > http://wielkiezarcie.com/przepis34964.html  ta babka z bułek jest
    > pyszna
    Dzieki wyglonda super przepis napewno zrobie

  • Autor: joana30 Data: 2012-06-24 10:35:05

    Proponuję taką bułeczkę:

    http://wielkiezarcie.com/recipe80042.html

  • Autor: bonieś Data: 2012-06-24 17:41:13

    Aktywne http://wielkiezarcie.com/recipe80042.html

Przejdź do pełnej wersji serwisu