Czy mogłabyś w przyszłości nie dodawać pustych postów z samym tytułem? Dwa wyrazy treści są zawsze mile widziane, a czytający nie muszą się zastanawiać, czy strona poprawnie im się ładuje, czy ktoś jednak dodał na forum "pustaka".
Na pewno możesz bułki namoczyć i dodać do mielonego mięsa, z którego robisz kotlety lub klopsy. Dodaje się je do knedlików. Dzieci lubią coś w rodzaju tostów francuskich: http://wielkiezarcie.com/przepis37916.html
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości: > Czy mogłabyś w przyszłości nie dodawać pustych postów z samym tytułem? > Dwa wyrazy treści są zawsze mile widziane, a czytający nie muszą się > zastanawiać, czy strona poprawnie im się ładuje, czy ktoś jednak dodał na > forum "pustaka".Na pewno możesz bułki namoczyć i dodać do mielonego mięsa, z > którego robisz kotlety lub klopsy. Dodaje się je do > knedlików.Dzieci lubią coś w rodzaju tostów > francuskich:http://wielkiezarcie.com/przepis37916.htmla moja i Pampasa > ukochana wersja to:http://wielkiezarcie.com/przepis37959.htmlMożesz > jeszcze zrobić zwykłe czesterki. Dziekuje za uwage przyznaje sie to moj blond nie pomyslalam ale musze sie nauczyc jak tu dzialac dziekuje za propozycje i zycze milego dnia
proponuję zrobić z nich zapiekanki dodając na przykład podsmażone pieczarki, szynkę czy ser żółty. zapieczone w piekarniku zrobią się cudownie chrupiące
Użytkownik anusia_m napisał w wiadomości: > proponuję zrobić z nich zapiekanki dodając na przykład podsmażone pieczarki, > szynkę czy ser żółty. zapieczone w piekarniku zrobią się cudownie > chrupiące Dziekuje za pomysl milego dnia zycze
Użytkownik niebieska-różyczka napisał w wiadomości: > Gracja jak zostają bułki 3 lub 4 dniowe to zrób z nich coś takiego,bo > akurat takie bułeczki czerstwe się to tego > nadają:)http://wielkiezarcie.com/przepis45186.html Dziekuje za pomysl - milego dnia zycze a ja mam problem z tym bo jest nas dwoje i zawsze mi zostaja ja osobiscie mam jeden pomysl ale musze go wyprobowac wiec jak sie sprawdzi to zpewnoscia podam na forum
Użytkownik aneta7216 napisał w wiadomości: > http://wielkiezarcie.com/przepis34964.html ta babka z bułek jest > pyszna Dzieki wyglonda super przepis napewno zrobie
Czy mogłabyś w przyszłości nie dodawać pustych postów z samym tytułem? Dwa wyrazy treści są zawsze mile widziane, a czytający nie muszą się zastanawiać, czy strona poprawnie im się ładuje, czy ktoś jednak dodał na forum "pustaka".
Na pewno możesz bułki namoczyć i dodać do mielonego mięsa, z którego robisz kotlety lub klopsy. Dodaje się je do knedlików.
Dzieci lubią coś w rodzaju tostów francuskich:
http://wielkiezarcie.com/przepis37916.html
a moja i Pampasa ukochana wersja to:
http://wielkiezarcie.com/przepis37959.html
Możesz jeszcze zrobić zwykłe czesterki.
Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
> Czy mogłabyś w przyszłości nie dodawać pustych postów z samym tytułem?
> Dwa wyrazy treści są zawsze mile widziane, a czytający nie muszą się
> zastanawiać, czy strona poprawnie im się ładuje, czy ktoś jednak dodał na
> forum "pustaka".Na pewno możesz bułki namoczyć i dodać do mielonego mięsa, z
> którego robisz kotlety lub klopsy. Dodaje się je do
> knedlików.Dzieci lubią coś w rodzaju tostów
> francuskich:http://wielkiezarcie.com/przepis37916.htmla moja i Pampasa
> ukochana wersja to:http://wielkiezarcie.com/przepis37959.htmlMożesz
> jeszcze zrobić zwykłe czesterki.
Dziekuje za uwage przyznaje sie to moj blond nie pomyslalam ale musze sie nauczyc jak tu dzialac dziekuje za propozycje i zycze milego dnia
Jest ciasto łabędzi puch polecam
Dołaczam się, ciasto niedrogie, a smaczne.
no łaktycznie blond że hej
Piękna bielutka bułka tarta do wykorzystania na panierkę i do pieczenia.
proponuję zrobić z nich zapiekanki dodając na przykład podsmażone pieczarki, szynkę czy ser żółty. zapieczone w piekarniku zrobią się cudownie chrupiące
Użytkownik anusia_m napisał w wiadomości:
> proponuję zrobić z nich zapiekanki dodając na przykład podsmażone pieczarki,
> szynkę czy ser żółty. zapieczone w piekarniku zrobią się cudownie
> chrupiące
Dziekuje za pomysl milego dnia zycze
Gracja jak zostają bułki 3 lub 4 dniowe to zrób z nich coś takiego,bo akurat takie bułeczki czerstwe się to tego nadają:)
http://wielkiezarcie.com/przepis45186.html
Użytkownik niebieska-różyczka napisał w wiadomości:
> Gracja jak zostają bułki 3 lub 4 dniowe to zrób z nich coś takiego,bo
> akurat takie bułeczki czerstwe się to tego
> nadają:)http://wielkiezarcie.com/przepis45186.html
Dziekuje za pomysl - milego dnia zycze a ja mam problem z tym bo jest nas dwoje i zawsze mi zostaja ja osobiscie mam jeden pomysl ale musze go wyprobowac wiec jak sie sprawdzi to zpewnoscia podam na forum
Tzw. studenckie żarło. :)
http://wielkiezarcie.com/przepis34964.html ta babka z bułek jest pyszna
Użytkownik aneta7216 napisał w wiadomości:
> http://wielkiezarcie.com/przepis34964.html ta babka z bułek jest
> pyszna
Dzieki wyglonda super przepis napewno zrobie
Proponuję taką bułeczkę:
http://wielkiezarcie.com/recipe80042.html
Aktywne http://wielkiezarcie.com/recipe80042.html