Nie raz miałam przyjemność poszukiwać tu przepisów, az w końcu postanowiłam się zarejestrować. I bardzo się cieszę, bowiem przepisy są fantastyczne, ja kocham wszystko co wiąże się z gotowaniem, pieczeniem...dodam tak na marginesie, że mam w domu 4 wspaniałych chłopców (mąż i 3 synów), wic jest komu robić przysmaki :) a często tez gości zapraszamy na...wielkie żarcie :) Mam sporo swoich przepisów z różnych wędrówek po świecie. Postaram się je stopniowo dodawać. I już teraz życzę smacznego :) Pozdrawiam z wielką radością wszystkich Forumowiczów.
Nie raz miałam przyjemność poszukiwać tu przepisów, az w końcu postanowiłam się zarejestrować. I bardzo się cieszę, bowiem przepisy są fantastyczne, ja kocham wszystko co wiąże się z gotowaniem, pieczeniem...dodam tak na marginesie, że mam w domu 4 wspaniałych chłopców (mąż i 3 synów), wic jest komu robić przysmaki :) a często tez gości zapraszamy na...wielkie żarcie :)
Mam sporo swoich przepisów z różnych wędrówek po świecie. Postaram się je stopniowo dodawać. I już teraz życzę smacznego :)
Pozdrawiam z wielką radością wszystkich Forumowiczów.
Witaj i rozgość się .
Witaj wśród uzależnionych.
ABA
Kontroluj się, bo to wciąga!
Witam i pozdrawiam serdecznie.
Witaj!
witaj:)
witaj :-)
Witaj!!
Witaj Pyszniutko....Pozdrawiam...:)

Witaj i gotuj razem z nami .