Forum

Pomysł czy Problem?

jablecznik wloski

  • Autor: muszka Data: 2009-10-14 13:19:04

    co prewda nie zaginal mi przepis raczej wlascicielka przepisu chcialam upiec ciasto a w moim przepisie nie ma tluszczu nie mam drukarki wiec przepisy przepisuje mysle ze przeoczylam ten tluszcz moze ktos wie ile tego tluszczu ma byc ?

  • Autor: ulla* Data: 2009-10-14 13:59:37

    http://wielkiezarcie.com/recipe26954.html tu proszę link do jabłecznika,ale chyba tam nie widziałam w składnikach tłuszczu

  • Autor: muszka Data: 2009-10-14 14:30:14

    dziekuje wlasnie o to mi chodzilo pozdrawiam

  • Autor: zuro3 Data: 2009-10-14 22:11:01

    też mnie zastanawia ten brak tluszczu.Piekę podobne ciasto ,ale w nim sie dodaje 3/4 szkl oleju i kakao.Czy już ktoś upiekl to ciasto bez tłuszczu?

  • Autor: przybyszka Data: 2009-12-03 20:50:56

    Ja piękę to ciasto już od kilku lat i to właśnie w wersji bez tłuszczu. Jest świetne. Nie wymaga dużo pracy i jest smaczne. Moja rodzinka je bardzo lubi :)      A sam przepis pochodzi z "Poradnika Domowego".

  • Autor: Kinka Data: 2009-12-03 23:22:49

    ciacho bez tłuszczu. REWELACJA w smaku.

Przejdź do pełnej wersji serwisu