za cholere nie chce sie u mniezaznaczyc jako przeczytany. Za kazdym otwarciem strony watek pokazuje sie jako nowy. Tak samo po kazdym nowym wpisie caly robi sie nowy. To znaczy wszystkie wpisy ukazuja se jako nieprzeczytane. Tak mam i na Mozilli i na IE. Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze tak reaguja niektore starsze watki. Tajemnica schabowego to nie jedyny taki, inny to ten o kawie Glumandy. Mozna cos z tym zrobic? Niby nic a troche wkurza...
As dzieki za info. Tak oznaczyc mozna (u mnie tez) ale watek "nie zapamietuje" oznaczenia. Przy kolejnym otwarciu strony, nowym wpisie wraca jako nieprzeczytany i to w calosci nieprzeczytany. Nie wiem czy u Ciebie to nie wraca? Tzn oznakowanie jako przeczytany jest stale?
Ja mam tak z wątkiem "przycięcie winogron" i "tajemnica schabowego", tzn. zaznaczam jako przeczytane, a po kolejnym otwarciu wraca w całości "nie przeczytany", mam Mozillę.
Nie mam czasu zerkać na ten wątek, ale mam Firefoxa (czy jakoś tak...kurcze jestem komputerowym zerem...) i od pewnego czasu najeżdżam myszką na wątek na liście, chcę go otworzyć i nie otwiera sie, nie pokazuje się łapka. Po jakimś czasie wracam i już mogę go otworzyć. To samo z drzewkiem w wątkach, najeżdżam na osobę, bo interesuje mnie akurat jej wypowiedź, ale klikam i nic, niektóre są aktywne, mogę kliknąć i otworzyć z drzewka, inne nie i muszę szukać wśród wszystkich wypowiedzi. A po jakimś czasie wracam i działa...nie wiem co się dzieje. Czy to wina mojego kompa, czy zmian na stronie? Acha, długi czas nie mogłam dodawać notatek, opcja "zapisz" nie reagowała.
weszlam i wyszlam i jest ok nic sie nie dzieje. Mam Mozzille . Swoja droga ciekawe polaczenie z kapusta kiszona. Nie potrafie sobie wyobrazic smaku :-)))
Użytkownik holly napisał w wiadomości: > u mnie inna zagadkajestem zalogowana, wchodzę w ten > przepis:http://wielkiezarcie.com/recipe39027.htmljuż nie jestem > zalogowana -> nie mogę skomentowaćkiedy wciskam zaloguj, wyskakuje > użytkownik holly zalogowany, ale już nie jestem na stronie ciasta i nijak
weszłam niezalogowana na WŻ i ten post, potem na ciasto-właśnie to które tutaj podałaś-katarzynka i stałam się "zalogowana"... zrobiłam to samo z ciastem z kapustą i zadziałało ponownie! byłam wstanie dodać komentarz
Tajemnica schabowego
za cholere nie chce sie u mnie zaznaczyc jako przeczytany. Za kazdym otwarciem strony watek pokazuje sie jako nowy. Tak samo po kazdym nowym wpisie caly robi sie nowy. To znaczy wszystkie wpisy ukazuja se jako nieprzeczytane. Tak mam i na Mozilli i na IE. Nie jestem pewna ale wydaje mi sie ze tak reaguja niektore starsze watki. Tajemnica schabowego to nie jedyny taki, inny to ten o kawie Glumandy. Mozna cos z tym zrobic? Niby nic a troche wkurza...
u mnie to samo .... hmmm nie zwrocilem uwagi na to, ze nie odznacza sie....
Dzisiaj u mnie odznacza się i w operze i w IE nie wiem czy u was też już dobrze czy u mnie jest cały cas dobrze.
As dzieki za info. Tak oznaczyc mozna (u mnie tez) ale watek "nie zapamietuje" oznaczenia. Przy kolejnym otwarciu strony, nowym wpisie wraca jako nieprzeczytany i to w calosci nieprzeczytany. Nie wiem czy u Ciebie to nie wraca? Tzn oznakowanie jako przeczytany jest stale?
Ja mam tak z wątkiem "przycięcie winogron" i "tajemnica schabowego", tzn. zaznaczam jako przeczytane, a po kolejnym otwarciu wraca w całości "nie przeczytany", mam Mozillę.
U mnie chyba juz dziala normalnie :-) Dzieki dobra duszo!
jednak za wczesnie se cieszylam . wspomniane watki znow zapomnialy, ze sa przeczytane :-)))
Jednak nadal jest cały nie przeczytany a myślałam, że jest dobrze:(
Nie mam czasu zerkać na ten wątek, ale mam Firefoxa (czy jakoś tak...kurcze jestem komputerowym zerem...) i od pewnego czasu najeżdżam myszką na wątek na liście, chcę go otworzyć i nie otwiera sie, nie pokazuje się łapka. Po jakimś czasie wracam i już mogę go otworzyć. To samo z drzewkiem w wątkach, najeżdżam na osobę, bo interesuje mnie akurat jej wypowiedź, ale klikam i nic, niektóre są aktywne, mogę kliknąć i otworzyć z drzewka, inne nie i muszę szukać wśród wszystkich wypowiedzi. A po jakimś czasie wracam i działa...nie wiem co się dzieje.
Czy to wina mojego kompa, czy zmian na stronie?
Acha, długi czas nie mogłam dodawać notatek, opcja "zapisz" nie reagowała.
U mnie zaznaczylam.. wyszlam ze strony.. po ponownym wejsciu wszystko bylo ok, czyli zaznaczone na czerwono. Potem jeszcze raz sprawdze.
u mnie inna zagadka
jestem zalogowana, wchodzę w ten przepis:
http://wielkiezarcie.com/recipe39027.html
już nie jestem zalogowana -> nie mogę skomentować
kiedy wciskam zaloguj, wyskakuje użytkownik holly zalogowany, ale już nie jestem na stronie ciasta i nijak nie mogę zadać pytania autorce :)
weszlam i wyszlam i jest ok nic sie nie dzieje. Mam Mozzille . Swoja droga ciekawe polaczenie z kapusta kiszona. Nie potrafie sobie wyobrazic smaku :-)))
brzmi intrygująco, prawda? mam ochotę wypróbować :))
Użytkownik holly napisał w wiadomości:
> u mnie inna zagadkajestem zalogowana, wchodzę w ten
> przepis:http://wielkiezarcie.com/recipe39027.htmljuż nie jestem
> zalogowana -> nie mogę skomentowaćkiedy wciskam zaloguj, wyskakuje
> użytkownik holly zalogowany, ale już nie jestem na stronie ciasta i nijak
> nie mogę zadać pytania autorce :)
U mnie jest tak przy tym przepisie chciałam dodać do ulubionych i nic z tego http://wielkiezarcie.com/recipe53136.html
czyste szaleństwo, ale udało mi się :))
weszłam niezalogowana na WŻ i ten post, potem na ciasto-właśnie to które tutaj podałaś-katarzynka i stałam się "zalogowana"...
zrobiłam to samo z ciastem z kapustą i zadziałało ponownie! byłam wstanie dodać komentarz
Może masz włączone "autologowanie". Ja mam inne hasło i login na każdej stronie i zwariowałbym, gdyby nie ta
możliwość.