Witam. Planuję zrobić jutro na obiad schab w śmietanie z pieczarkami i boczkiem z przepisu Zawislaczki. Nie mam tylko pomusłu jeżeli chodzi o dodatki:( Chciałabym podać mięsko z czymś innym niż standardowa kasza lub ziemniaki i z jakąś fajną suróweczką. Będę wdzięczna za Wasze propozycje. Pozdrawiam:)))
Sos potrzebuje czegoś z czym łatwo go zbierać z talerza. Zrób tak jak się czesto robi we Włoszech. Podaj z polentą - kaszką kukurydzianą. Albo po marokańsku - z kuskusem.
Witam. Planuję zrobić jutro na obiad schab w śmietanie z pieczarkami i boczkiem z przepisu Zawislaczki. Nie mam tylko pomusłu jeżeli chodzi o dodatki:( Chciałabym podać mięsko z czymś innym niż standardowa kasza lub ziemniaki i z jakąś fajną suróweczką. Będę wdzięczna za Wasze propozycje. Pozdrawiam:)))
http://wielkiezarcie.com/recipe43741.html
http://wielkiezarcie.com/recipe32416.html
http://wielkiezarcie.com/recipe32416.html
Sos potrzebuje czegoś z czym łatwo go zbierać z talerza. Zrób tak jak się czesto robi we Włoszech. Podaj z polentą - kaszką kukurydzianą.
Albo po marokańsku - z kuskusem.
Albo po czesku - z knedlikiem
Użytkownik Mari napisał w wiadomości:
> Albo po czesku - z knedlikiem
Albo z kluskami śląskimi
może z makaronem?
Czasami podaje z kluskami kladzionymi.
Może kluski śląskie i buraczki zasmażane:)