Hi To jest jego problem ;))) Słyszał, że przeszedł kurier, wie, ze to nie dla niego ( choć jutro ma urodziny), bo słyszał, że dla mnie ;))) ale dopóki nie zapyta, to ja mu nie powiem ;)))... bo go dzis bardzo nie lubię...ale to naprawdę bardzo... Choć- z racji tego,że ma jutro urodziny- mam nadzieję, ze do jutra go polubię.
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości: > Mnie babka też nie wyszła ale wszystko inne mi wyszło to co ja się tam > będę glupia babką przejmować. :):) Zjem takiego zakalca i pewnie przezyje > :): Babka z akalcem? Napisz jak się robi zakalca. Uwielbiam zakalce a mi nigdy nie wychodzi :-(
Czesiu nic prostszego za wcześnię ją wyciągnełam z piekarnika. Wszystkie male i średnie wyszły a największa klapneła sobie. Agik dobry pomysł z tym pokruszeniem
Ale moja chyba nie ma zakalca. W smaku dobra, tylko się rozkruszyła (a właściwie rozkruszyły, bo to w maleńkich foremkach było)- nie odeszła od formy.
Ale zrobię takie coś: http://wielkiezarcie.com/recipe16550.html tylko do brązowej warstwy dodam wiśniówkę i kawę ( taka babka była), a krem zrobię waniliowy, lżejszy- nie taki maslany i nie taki słodki i dodam do niego pokrojone w kosteczkę te kawałki babki.
Kurier przyniósł niedawno kwiaty :) Musiałam się ogarnać, zeby nie zachlapać lapa łzami :)
Warto było nie palić :)
Teraz już nie zresztą nie mogę.
Kwiaty sa piękne!!!
A bilecik, który przy nich był: "agik - wierze w ciebie i trzymam kciuki" włożę sobie do portfela, jako talizman :)
Anovi! Iwona :) Dziękuję z całego serca i mam nadzieję, ze kiedyś będę miała okazję sprawić Tobie równie dużą radość, co Ty mnie :)
Nie mam aparatu, tylko ten w komórce, ale nie moge się powstrzymać, żeby zdjecie wstawić.
Dziękuję!!!
Jest, jest...
Oj dziewczyny! Aż ja się wzruszyłam...
ja się tez wzruszyłam :)
A co dopiero ja mam powiedzieć?
Mam tylko nadzieję, bo zapomniałam zapytać jak rozmawiałyśmy, że Twój Luby mi oczu nie popodbija
Hi
To jest jego problem ;)))
Słyszał, że przeszedł kurier, wie, ze to nie dla niego ( choć jutro ma urodziny), bo słyszał, że dla mnie ;))) ale dopóki nie zapyta, to ja mu nie powiem ;)))... bo go dzis bardzo nie lubię...ale to naprawdę bardzo... Choć- z racji tego,że ma jutro urodziny- mam nadzieję, ze do jutra go polubię.
:)
aaaa to widzisz, teraz rozumiem, dlaczego Ci babka nie wyszła :P skoro lubego dziś nie lubisz ;)
Jeju...
jakbym wiedziała, ze babka nie wyjdzie przez to, to bym odłozyła pieczenie na jutro ;)))
Mnie babka też nie wyszła ale wszystko inne mi wyszło to co ja się tam będę glupia babką przejmować. :):) Zjem takiego zakalca i pewnie przezyje :):
Użytkownik aggusia35 napisał w wiadomości:
> Mnie babka też nie wyszła ale wszystko inne mi wyszło to co ja się tam
> będę glupia babką przejmować. :):) Zjem takiego zakalca i pewnie przezyje
> :):
Babka z akalcem? Napisz jak się robi zakalca. Uwielbiam zakalce a mi nigdy nie wychodzi :-(
Czesiu nic prostszego za wcześnię ją wyciągnełam z piekarnika. Wszystkie male i średnie wyszły a największa klapneła sobie.
Agik dobry pomysł z tym pokruszeniem
Ale moja chyba nie ma zakalca. W smaku dobra, tylko się rozkruszyła (a właściwie rozkruszyły, bo to w maleńkich foremkach było)- nie odeszła od formy.
Ale zrobię takie coś: http://wielkiezarcie.com/recipe16550.html tylko do brązowej warstwy dodam wiśniówkę i kawę ( taka babka była), a krem zrobię waniliowy, lżejszy- nie taki maslany i nie taki słodki i dodam do niego pokrojone w kosteczkę te kawałki babki.
Za to mazurek mi wyszedł powalający:)
super :)