Witam, mam w swoich przepisach (wydrukowanych) mus czekoladowy Dorocik.. Dorocik nie ma na WZ.ale przepis jest tak cudny, ze warto sie nim podzielic.. Jak mam to zrobic, zeby nie naruszyc zadnych zasad/praw... ??? Z gory dziekuje za wszelkie sugestie i rady :)
Chyba musisz go napisać po swojemu, wstawić (o ile chcesz) własne zdjkęcie i podać źródło. A jeśli to możliwe zapytać autorkę przepisu o zgodę na publikację
Mam nadzieję, że mnie tu zaraz nikt nie zlinczuje...bo ta sprawa bywa baaardzo drażliwa....
A chętnie bym skorzystała z tego przepisu, skoro taki pyszny.... :).
Drazliwy mowisz.. hm.. nic mi sie nigdy nie obilo o uszy.. ale mam niedlugi staz na WZ- moze dlatego.. A jak bym go nazwala - w tytule- mus czekoladowy Dorocik?? A zdjecie swoje mam.. Chociaz w oryginale bylo ladniejsze :)
To chyba będzie nas chętnych na przepis dużo więcej. Ja również się piszę z prośbą o nego a także i inne jeśli ktoś je posiada. Warto się zastanowić jak to zrobić aby umieścić w przepisach. Może ktoś obeznany w takich sprawach podrzuci jakieś mądre rady.
Sądzę, że spokojnie możesz umieścić ten przepis. Możesz dodać kilka słów od siebie skąd pochodzi i kto jest jego autorem. Np tak jak to zrobiła Zosiek: http://wielkiezarcie.com/recipe38532.html
Witam,
mam w swoich przepisach (wydrukowanych) mus czekoladowy Dorocik.. Dorocik nie ma na WZ.ale przepis jest tak cudny, ze warto sie nim podzielic.. Jak mam to zrobic, zeby nie naruszyc zadnych zasad/praw... ???
Z gory dziekuje za wszelkie sugestie i rady :)
Chyba musisz go napisać po swojemu, wstawić (o ile chcesz) własne zdjkęcie i podać źródło. A jeśli to możliwe zapytać autorkę przepisu o zgodę na publikację
Mam nadzieję, że mnie tu zaraz nikt nie zlinczuje...bo ta sprawa bywa baaardzo drażliwa....
A chętnie bym skorzystała z tego przepisu, skoro taki pyszny.... :).
Drazliwy mowisz.. hm.. nic mi sie nigdy nie obilo o uszy.. ale mam niedlugi staz na WZ- moze dlatego..
A jak bym go nazwala - w tytule- mus czekoladowy Dorocik?? A zdjecie swoje mam.. Chociaz w oryginale bylo ladniejsze :)
proszę o przepis na pw ;)
Użytkownik ewka63 napisał w wiadomości:
> proszę o przepis na pw ;)
Ja również poproszę na prv jesli to nie kłopot:)
Oczywiscie :) zaden klopot- tylko go musze przepisac.. :) a dzis za bardzo nie mam jak... :)
ale wysle! obiecuje! :)
Dziękuję, a może nie trzeba przepisywać? Może wystarczy kopiuj wklej?
Wydrukowany mam...;/
Ale zdjecie moge wkleic :) nawet tu :)
to ja również poproszę. Z górę dziękuję.
może puścimy coś w rodzaju łańcuszka szczęścia? Każdy Każdemu następnemu?:)
Ok- to ja zaczne.. :)
Ok..Jasne :) Postaram sie to jutro przepisac..Bo przepis wart jest grzechu...<mniam>
Aguś, Aguś pamiętaj też o mnie :)
Kochana Tobie to ja go bede robic :) tak jak dzisiaj :) *
I przepis tez Ci wysle :)
Trzymam Cię za słowo :) W takim razie z niecierpliwoscia czekam na następny raz.. Slinka mi cieknie!!! Na przepis tez czekam :)
Potwierdzam mus wart grzechu!!!
To chyba będzie nas chętnych na przepis dużo więcej. Ja również się piszę z prośbą o nego a także i inne jeśli ktoś je posiada. Warto się zastanowić jak to zrobić aby umieścić w przepisach.
Może ktoś obeznany w takich sprawach podrzuci jakieś mądre rady.
Sądzę, że spokojnie możesz umieścić ten przepis. Możesz dodać kilka słów od siebie skąd pochodzi i kto jest jego autorem. Np tak jak to zrobiła Zosiek: http://wielkiezarcie.com/recipe38532.html
I tak zrobie :) Dzieki Iloria!! :) :*
Bardzo proszę :D
Doczytalam ze przepis ktory umiescila Dorocik, jest z Caludii... Moze to ulatwi wstawienie go??
No to wpisałam :)
mam nadzieję ze nie naruszylam regulaminu ;/;/
http://wielkiezarcie.com/recipe58169.html