Proszę o pomoc, przeglądam te wszystkie przepisy, jest ich tak dużo, że nie wiem co wybrać. Moje dziecko będzie niedługo obchodziło roczek i chcę oprócz tortu, ciasta podać ciepłą kolację, ale opuściło mnie natchnienie:), czekam na jakieś propozycje.
http://wielkiezarcie.com/recipe4087.html spóbuj tego- ma same zalety - możesz przygotowac wczesniej ( tylko uwaga! kluseczki "puchną" i wchłaniają płyn- bogracz robi się bardziej gęsty), możesz zrobić tańszą wersję- z wieprzowiny, albo bardziej odświętną - z cielęciny. Mozesz zaostrzyć smak dodając grzybki marynowane, ogórki lub paprykę konserwową. http://wielkiezarcie.com/recipe6151.html to jest też dobre i nadaje się na ciepłą kolację. http://wielkiezarcie.com/recipe4786.html troszkę inny storogonow. Możesz tez zrobić klasycznego strogonowa.
Ostatnio często robię karkówkę i polecam innym.Na wż jest wiele przepisów i jest z czego wybierać.Mi najbardziej przypadła do gustu karkówka w sosie pomidorowym iwonaz2809 i karkówka z miodem i keczupem(jest w moich przepisach).Niestety nie mogę dodać linków-nie wiem czemu :
Poza tym karkówkę można przygotować ciut wcześniej
http://wielkiezarcie.com/recipe51764.html Mozesz przygotowac kilka dni wczesniej i zamrozic lub przygotowac dzien wczesniej i to co zostanie (o ile zostanie) zamrozic.
Proszę o pomoc, przeglądam te wszystkie przepisy, jest ich tak dużo, że nie wiem co wybrać. Moje dziecko będzie niedługo obchodziło roczek i chcę oprócz tortu, ciasta podać ciepłą kolację, ale opuściło mnie natchnienie:), czekam na jakieś propozycje.
gorąco polecam parówki w cieście drożdżowym http://wielkiezarcie.com/recipe30062.html świetne i przepyszne ;0)
http://wielkiezarcie.com/recipe4087.html spóbuj tego- ma same zalety - możesz przygotowac wczesniej ( tylko uwaga! kluseczki "puchną" i wchłaniają płyn- bogracz robi się bardziej gęsty), możesz zrobić tańszą wersję- z wieprzowiny, albo bardziej odświętną - z cielęciny. Mozesz zaostrzyć smak dodając grzybki marynowane, ogórki lub paprykę konserwową.
http://wielkiezarcie.com/recipe6151.html to jest też dobre i nadaje się na ciepłą kolację.
http://wielkiezarcie.com/recipe4786.html troszkę inny storogonow. Możesz tez zrobić klasycznego strogonowa.
Ostatnio często robię karkówkę i polecam innym.Na wż jest wiele przepisów i jest z czego wybierać.Mi najbardziej przypadła do gustu karkówka w sosie pomidorowym iwonaz2809 i karkówka z miodem i keczupem(jest w moich przepisach).Niestety nie mogę dodać linków-nie wiem czemu :
Poza tym karkówkę można przygotować ciut wcześniej
U mnie ostatnio na imprezach sprawdza sie
http://wielkiezarcie.com/recipe51764.html
Mozesz przygotowac kilka dni wczesniej i zamrozic lub przygotowac dzien wczesniej i to co zostanie (o ile zostanie) zamrozic.