Ja też zauważyłam że niema części dyskusji, zauważyłam też że Krystyna911 usunęła swoje przepisy , szkoda bo miała bardzo ciekawe i warte wypróbowania przepisy , wydaje mi się że to związane jest z tą dyskusją .
Ciekawe, dlaczego tak się dzieje ? Dlaczego przez manipulacje odchodzą osoby, które naprawdę znają się na kuchni, a osoby, które niewiele wnoszą w kulinarne propozycje "błyszczą" ?
Właściciele strony, powinni zrobic tak jak jest na innych stronach kulinarnych, a mianowicie! raz wstawiony przepis, nie można już usunąc.Tak samo powinno byc na Wż. Jak różyczka w chwili gniewu, zabrała swoje przepisy, a potem wróciła, to nieźle jej się dostało od niektórych osób. Osoby te , nie będę już pisac po nickach, pisali że tak się nie robi że oni odchodząc , nigdy przepisów swoich nie zabiorą.I co sami zrobili, pogniewawszy się na Wż , pozabierali przepisy. W regulaminie powinno byc jasno napisane, że każdy wstawia swoje przepisy, na swoją odpowiedzialnośc, a jak mu coś odwali i będzie chciał odejśc, przepisów zabrac nie będzie mógł. My z córką się zgadzamy , żeby nasze przepisy zostały tutaj na stałe.
Szkoda bardzo ze tak sie stalo , wyraznie to co napisala w tej dyskusji , a byla to dosyc ostra dyskusja do tego doprowadzilo , i czesc tej dyskusji niestety zniknela Krysia zlikwidowala konto , jeszcze raz bardzo szkoda ze takie osoby odchodza Komentarzy bylo ponad 20 i pytam co sie z nimi stalo?? cos tu jest nie w porzadku !!! Na pocieszenie dodam ze te dodane do ulubionych nadal sa
Konto jest nadal, tylko przepisy ukryte, widocznie Pani Krystyna uznała, że użytkownicy nie są warci, żeby z nich korzystac.Może kiedyś znów je udostępni, jak opadną emocje:)
Z tego co ja zdążyłem zauważyć czytając "dyskusję" pod przepisem All, zniknęły pewnie dlatego, że niewiele wnosiły do przepisu.... Dość gorąca kłótnia wynikła z powodu używania przez All glazury z wegetą....
Były też uwagi potrzebne, dla osób, które poznają tajniki gotowania. Właścicielka przepisu nie zachowała się w tej dyskusji elegancko, to prawda, mało tego poprawiła przepis i usunięto niepochlebne wpisy. Tak się nie robi ! Nie chcę, aby moje uwagi na temat gotowania - szczególnie w dyskusjach - były usuwane. Czy mam do tego prawo ?
Takie zdanie to chyba tylko my obie miałyśmy (o mało eleganckim zachowaniu się Alll). Cała reszta była odmiennego zdania, mocno broniąc "galarety" z wody i vegety. Jeszcze nie tak dawno temu, bardzo mocno oberwało się osobie, która wstawiła przepis na tiramisu z serkami homogenizowanymi, że tak profanuje nazwę. A nazwa galareta w kuchni polskiej już nie zobowiązuje do niczego ?
Nazwa glazura (co nawet sama zaproponowałam autorce przepisu) pojawiła się w przepisie dopiero po tej dyskusji . Bo cała dyskusja/awantura była o galaretę z wody i vegety
Brak opinii bezpretensjonalny (dodano 2010-10-07 10:16:16) Ten przepis jest z piekła rodem.Już widzę co się dzieje z moją wątrobą i żołądkiem po spożyciu tej kapustnej sałatki.Szanowna tineczko,czy szklanka oleju na niecały kilogram kapusty to nie przesada no i jeszcze ta śmietana.O kaloriach to strach pisać.Toż to chyba jakaś piekielna zupa.
Aniula27 (dodano 2010-10-07 10:37:34) Radziłabym najpierw zagłębić się w przepis a potem krytykować, ta ilość oleju jest potrzebna do sporzadzenia aioli, nie znam tej nazwy ale z przepisu wnioskuje że to rodzaj majonezu. Do kapusty autorka dodała 100 ml tego sosu a nie całość, myślę że nie jest to aż tak dużo, zresztą zawsze można dodać mniej wg własnych upodobań i po problemie. bezpretensjonalny (dodano 2010-10-07 11:45:38)
No przecież czytać to jeszcze potrafię.Jeżeli ta pani podaje takie ilości to rozumiem,że to jest wiążące.Ja nie jestem taki biegły w gotowaniu więc polegam na przepisie a przepis co tu ukrywać jest do bani!!!!Lubię jasno sprecyzowane przepisy.I jeszcze te KALORIE
tineczka (dodano 2010-10-07 22:27:22) bezpretensjonalny..........hihi...jak masz chora watrobe, to omin ten przepis :)))))))))))))
bezpretensjonalny (dodano 2010-10-08 20:37:02) Tak zrobię-dziękuję za dobrą radę widzę,że masz dobre serce .
kuzwa, hihihihi z Niego umiejacego czytac zrobila sie nagle Ona...........i zamiast pani jestem ty.........chociaz tyle zyskalam :)))))))
Wypowiedzi zniknęły na prośbę autorki przepisu oraz Krystyny, a także dlatego że nie stanowiły dyskusji lecz przepychankę, która niepotrzebnie podgrzewała atmosferę, wciągając kolejne osoby do kłótni.
Proszę o wyjaśnienie dlaczego z tego przepisu zniknęły wszystkie wypowiedzi w " dyskusji " ?
wszystko jest na swoim miejscu..3 opinie..i 12 dyskusji...pozdrawiam..!
Niestety nie wszystko - część dyskusji nie wróciła na swoje miejsce.
Ja też zauważyłam że niema części dyskusji, zauważyłam też że Krystyna911 usunęła swoje przepisy , szkoda bo miała bardzo ciekawe i warte wypróbowania przepisy , wydaje mi się że to związane jest z tą dyskusją .
Ciekawe, dlaczego tak się dzieje ? Dlaczego przez manipulacje odchodzą osoby, które naprawdę znają się na kuchni, a osoby, które niewiele wnoszą w kulinarne propozycje "błyszczą" ?
Właściciele strony, powinni zrobic tak jak jest na innych stronach kulinarnych, a mianowicie! raz wstawiony przepis, nie można już usunąc.Tak samo powinno byc na Wż. Jak różyczka w chwili gniewu, zabrała swoje przepisy, a potem wróciła, to nieźle jej się dostało od niektórych osób. Osoby te , nie będę już pisac po nickach, pisali że tak się nie robi że oni odchodząc , nigdy przepisów swoich nie zabiorą.I co sami zrobili, pogniewawszy się na Wż , pozabierali przepisy.
W regulaminie powinno byc jasno napisane, że każdy wstawia swoje przepisy, na swoją odpowiedzialnośc, a jak mu coś odwali i będzie chciał odejśc, przepisów zabrac nie będzie mógł.
My z córką się zgadzamy , żeby nasze przepisy zostały tutaj na stałe.
Hmmmmmm, moze dlatego, ze wazniejsze jest ...wlasnie co jest wazniejsze????
Szkoda bardzo ze tak sie stalo , wyraznie to co napisala w tej dyskusji , a byla to dosyc
ostra dyskusja do tego doprowadzilo , i czesc tej dyskusji niestety zniknela
Krysia zlikwidowala konto , jeszcze raz bardzo szkoda ze takie osoby odchodza
Komentarzy bylo ponad 20 i pytam co sie z nimi stalo?? cos tu jest nie w porzadku !!!
Na pocieszenie dodam ze te dodane do ulubionych nadal sa
Konto jest nadal, tylko przepisy ukryte, widocznie Pani Krystyna uznała, że użytkownicy nie są warci, żeby z nich korzystac.Może kiedyś znów je udostępni, jak opadną emocje:)
Faktycznie, widocznie cos przeoczylam ale to nie zmienia
faktu ze cos tu nie gra
Prorok jakiś czy co ?
Przepisy są usunięte a nie ukryte. Powód był zupełnie inny.
Z tego co ja zdążyłem zauważyć czytając "dyskusję" pod przepisem All, zniknęły pewnie dlatego, że niewiele wnosiły do przepisu.... Dość gorąca kłótnia wynikła z powodu używania przez All glazury z wegetą....
Były też uwagi potrzebne, dla osób, które poznają tajniki gotowania. Właścicielka przepisu nie zachowała się w tej dyskusji elegancko, to prawda, mało tego poprawiła przepis i usunięto niepochlebne wpisy. Tak się nie robi ! Nie chcę, aby moje uwagi na temat gotowania - szczególnie w dyskusjach - były usuwane. Czy mam do tego prawo ?
Takie zdanie to chyba tylko my obie miałyśmy (o mało eleganckim zachowaniu się Alll). Cała reszta była odmiennego zdania, mocno broniąc "galarety" z wody i vegety. Jeszcze nie tak dawno temu, bardzo mocno oberwało się osobie, która wstawiła przepis na tiramisu z serkami homogenizowanymi, że tak profanuje nazwę. A nazwa galareta w kuchni polskiej już nie zobowiązuje do niczego ?
Dobre pytanie, masz prawo do wlasnych uwag????
Nazwa glazura (co nawet sama zaproponowałam autorce przepisu) pojawiła się w przepisie dopiero po tej dyskusji . Bo cała dyskusja/awantura była o galaretę z wody i vegety
Hehe, Krysiu nastepna "vegeta gate" :)))
Moja Droga , AIII nie mozna nadepnac na odcisk :))))))))))))))
Pod moja "diabelska salatka" rowniez zniknely wypowiedzi .......hokus pokus........hihihi http://wielkiezarcie.com/recipe57170.html
zostaly tylko:
Brak opinii
bezpretensjonalny (dodano 2010-10-07 10:16:16)
Ten przepis jest z piekła rodem.Już widzę co się dzieje z moją wątrobą i żołądkiem po spożyciu tej kapustnej sałatki.Szanowna tineczko,czy szklanka oleju na niecały kilogram kapusty to nie przesada no i jeszcze ta śmietana.O kaloriach to strach pisać.Toż to chyba jakaś piekielna zupa.
Aniula27 (dodano 2010-10-07 10:37:34)
Radziłabym najpierw zagłębić się w przepis a potem krytykować, ta ilość oleju jest potrzebna do sporzadzenia aioli, nie znam tej nazwy ale z przepisu wnioskuje że to rodzaj majonezu. Do kapusty autorka dodała 100 ml tego sosu a nie całość, myślę że nie jest to aż tak dużo, zresztą zawsze można dodać mniej wg własnych upodobań i po problemie. bezpretensjonalny (dodano 2010-10-07 11:45:38)
No przecież czytać to jeszcze potrafię.Jeżeli ta pani podaje takie ilości to rozumiem,że to jest wiążące.Ja nie jestem taki biegły w gotowaniu więc polegam na przepisie a przepis co tu ukrywać jest do bani!!!!Lubię jasno sprecyzowane przepisy.I jeszcze te KALORIE
tineczka (dodano 2010-10-07 22:27:22)
bezpretensjonalny..........hihi...jak masz chora watrobe, to omin ten przepis :)))))))))))))
bezpretensjonalny (dodano 2010-10-08 20:37:02)
Tak zrobię-dziękuję za dobrą radę widzę,że masz dobre serce .
kuzwa, hihihihi z Niego umiejacego czytac zrobila sie nagle Ona...........i zamiast pani jestem ty.........chociaz tyle zyskalam :)))))))
Wypowiedzi zniknęły na prośbę autorki przepisu oraz Krystyny, a także dlatego że nie stanowiły dyskusji lecz przepychankę, która niepotrzebnie podgrzewała atmosferę, wciągając kolejne osoby do kłótni.