Nie pamietam gdzie widzialam bo bylo to dawno twmu ale pilnie poszukuje przepisu na rolade z mozarelii byl on niezwykle prosty i niesamowicie wygladal no i co wazne tani.moze komus wpadl w oko .prosze o pomoc
Tytuł wątku zmieniłam, "pomocy" wołamy gdy dzieje się jakaś krzywda, a tutaj nie ma miejsca nic podobnego, po za tym proszę o nieużywanie wielkich liter, które w internecie oznaczają krzyk, podniesiony głos.
Użytkownik makusia napisał w wiadomości: > Tytuł wątku zmieniłam, "pomocy" wołamy gdy dzieje się jakaś krzywda, a > tutaj nie ma miejsca nic podobnego, po za tym proszę o nieużywanie wielkich > liter, które w internecie oznaczają krzyk, podniesiony głos.
Witam
Serdecznie dziekuje za uwagi ale wlasnie to byl krzyk roapaczy bo pare miesiecy temu goscilam u siebie Wlochow i bardzo im smakowalo a poniewaz odwiedza mnie ponowniei prosili o to samo wiec rozpaczliwie blagalam o pomoc.Mimo waszystko dziekuje za uwagi
Nie pamietam gdzie widzialam bo bylo to dawno twmu ale pilnie poszukuje
przepisu na rolade z mozarelii byl on niezwykle prosty i niesamowicie wygladal
no i co wazne tani.moze komus wpadl w oko .prosze o pomoc
http://wielkiezarcie.com/recipe46112.html o to chodzi???
Witam
Tytuł wątku zmieniłam, "pomocy" wołamy gdy dzieje się jakaś krzywda, a tutaj nie ma miejsca nic podobnego, po za tym proszę o nieużywanie wielkich liter, które w internecie oznaczają krzyk, podniesiony głos.
Użytkownik makusia napisał w wiadomości:
> Tytuł wątku zmieniłam, "pomocy" wołamy gdy dzieje się jakaś krzywda, a
> tutaj nie ma miejsca nic podobnego, po za tym proszę o nieużywanie wielkich
> liter, które w internecie oznaczają krzyk, podniesiony głos.