Takie dzieciaczki to jedzą prawie wszystko:) usmaż mu grzybka, posmaruj dżemem lub polej musem owocowym. Może być budyń lub kisiel, jakieś ciasteczko lub biszkopcik do tego, kaszę manny na mleku z sokiem Mój zje nawet kanapkę, ważne żeby była ładnie udekorowana.
Prosze bardzo mam nadzieje, że bedzie smakować. Placuszki mozna zrobić z dżemem nutellą, śmietana posłodzoną na pewno coś tam w domu znajdziesz :):) http://wielkiezarcie.com/recipe29699.html
Mój synek od malutkiego zawsze je jakieś owoce. Dzięki temu lubi prawie wszystkie. Możesz też zrobić placuszki z serka homo np. waniliowego, mąki i jajka, ewentualnie dodać, jakiś ziarenek słonecznika czy dynii lub rodzynki, troszkę olejku np. migdałowego i na patelnie usmażyć jak racuszki. Pycha! U mnie to danie sprawdza się gdy lodówka świeci pustkami, ale najczęściej na kolację...:)
Mój synek od malutkiego zawsze je jakieś owoce. Dzięki temu lubi prawie wszystkie. Możesz też zrobić placuszki z serka homo np. waniliowego, mąki i jajka, ewentualnie dodać, jakiś ziarenek słonecznika czy dynii lub rodzynki, troszkę olejku np. migdałowego i na patelnie usmażyć jak racuszki. Pycha! U mnie to danie sprawdza się gdy lodówka świeci pustkami, ale najczęściej na kolację...:)
Nie zdążę już pójść po zakupy a w lodówce mam tylko podstawowe produkty,przeglądałam różne przepisy,ale nic nie znalazłam.
Takie dzieciaczki to jedzą prawie wszystko:) usmaż mu grzybka, posmaruj dżemem lub polej musem owocowym.
Może być budyń lub kisiel, jakieś ciasteczko lub biszkopcik do tego, kaszę manny na mleku z sokiem
Mój zje nawet kanapkę, ważne żeby była ładnie udekorowana.
moje dziewczynki często jedzą jakiś owoc,jak jest upieczone to kawałek ciasta lub herbatniki i kukurydziane chrupki
Prosze bardzo mam nadzieje, że bedzie smakować. Placuszki mozna zrobić z dżemem nutellą, śmietana posłodzoną na pewno coś tam w domu znajdziesz :):)
http://wielkiezarcie.com/recipe29699.html
Mój synek od malutkiego zawsze je jakieś owoce. Dzięki temu lubi
Myślę, że chodziło o ten przepis klikprawie wszystkie. Możesz też zrobić placuszki z serka homo np. waniliowego,
mąki i jajka, ewentualnie dodać, jakiś ziarenek słonecznika czy dynii lub
rodzynki, troszkę olejku np. migdałowego i na patelnie usmażyć jak
racuszki. Pycha! U mnie to danie sprawdza się gdy lodówka świeci
pustkami, ale najczęściej na kolację...:)