Wypróbowywałam już różne warianty tych przepisów, ale wciąż poszukuję. Chodzi o ciasto tak pulchne i puszyste, żeby otaczały kupki sera jak pierzynką a nie zostawały na wierzchu łaty sera wysuszone przez piekarnik. Proszę o radę i przepis
Mam w swoich zeszytowych przepisach ... jest na oleju puszysty ..i ser nigdy nie wysuszły sie na wiór ...
Wszystko w twoich rękach .. i dobrym twarogu temp. ok. 180 C .. ok 40 min .. i sukces murowany albo inaczej upieczony .... :
http://wielkiezarcie.com/recipe24397.html
Polecam ci ten przepis ... bardzo do mojego wypróbowanego podobny ...
Megi65 czy mogłabyś podzielić sie tym przepisem?
Dziękuję , zaraz drukuję a jutro będę to ciasto piekła. Dam znać jak wyszło.
Wypróbowywałam już różne warianty tych przepisów, ale wciąż poszukuję. Chodzi o ciasto tak pulchne i puszyste, żeby otaczały kupki sera jak pierzynką a nie zostawały na wierzchu łaty sera wysuszone przez piekarnik. Proszę o radę i przepis
Mam w swoich zeszytowych przepisach ... jest na oleju puszysty ..i ser nigdy nie wysuszły sie na wiór ...
Wszystko w twoich rękach .. i dobrym twarogu temp. ok. 180 C .. ok 40 min .. i sukces murowany albo inaczej upieczony .... :
http://wielkiezarcie.com/recipe24397.html
Polecam ci ten przepis ... bardzo do mojego wypróbowanego podobny ...
Megi65 czy mogłabyś podzielić sie tym przepisem?
Dziękuję , zaraz drukuję a jutro będę to ciasto piekła. Dam znać jak wyszło.