Pytanie jak w temacie...ostatnio owinęłam połowę kapusty folią aluminiową i w nią powbijałam koreczki a tym razem jak mogłaby je podać???koreczki będą z wędliną ,pieczarkami marynow,ogórkiem,papryką itp.
Można też ładnie wyciąć połówkę arbuza i tam powbijać albo po prostu ładnie wyłożyć. To samo z ananasem , tez ładnie wygląda przecięty na połówki, takie łódeczki.
Pytanie jak w temacie...ostatnio owinęłam połowę kapusty folią aluminiową i w nią powbijałam koreczki a tym razem jak mogłaby je podać???koreczki będą z wędliną ,pieczarkami marynow,ogórkiem,papryką itp.
zajrzyj do alll
http://wielkiezarcie.com/recipeslist.php?user=164493
ślicznie wyglądają powbijane na okrągłym chlebku, widziałam też na ananasie.
Może Ci się spodoba mój sposób podania koreczków: http://wielkiezarcie.com/recipe66699.html
A może w ananasie? http://wielkiezarcie.com/recipe61613.html
u mnie też były na ananasie plus pólmisek wędlin
Mmmm, wyglada pycha.
U mnie koreczki powbijane są w kalafiora albo w brokuła :)
Można też ładnie wyciąć połówkę arbuza i tam powbijać albo po prostu ładnie wyłożyć. To samo z ananasem , tez ładnie wygląda przecięty na połówki, takie łódeczki.
Koreczki można też wbijać w połówki dużych jabłek.