Forum

Kuchenne porady

Jak podać efektownie koreczki?

  • Autor: irenab Data: 2012-02-16 18:07:24

    Pytanie jak w temacie...ostatnio owinęłam połowę kapusty folią aluminiową i w nią powbijałam koreczki a tym razem jak mogłaby je podać???koreczki będą z wędliną ,pieczarkami marynow,ogórkiem,papryką itp.

  • Autor: PATI :) Data: 2012-02-16 18:33:26

    zajrzyj do alll

    http://wielkiezarcie.com/recipeslist.php?user=164493

  • Autor: kuczrafa Data: 2012-02-16 20:22:39

    ślicznie wyglądają powbijane na okrągłym chlebku, widziałam też na ananasie.

  • Autor: beata66 Data: 2012-02-16 20:40:53

    Może Ci się spodoba mój sposób podania koreczków: http://wielkiezarcie.com/recipe66699.html

  • Autor: bronislawa70 Data: 2012-02-17 05:46:46

    A może w ananasie? http://wielkiezarcie.com/recipe61613.html

  • Autor: hope30 Data: 2012-02-17 08:24:31

    u mnie też były na ananasie plus pólmisek wędlin

  • Autor: Dagna Data: 2012-02-17 09:18:35

    Mmmm, wyglada pycha.

  • Autor: Nara Data: 2012-12-30 09:42:05

    U mnie koreczki powbijane są w kalafiora albo w brokuła :)

  • Autor: bruschetta Data: 2012-12-30 15:17:02

    Można też ładnie wyciąć połówkę arbuza i tam powbijać albo po prostu ładnie wyłożyć. To samo z ananasem , tez ładnie wygląda przecięty na połówki, takie łódeczki. 

  • Autor: bogdzia Data: 2012-12-30 20:49:42

    Koreczki można też wbijać w połówki dużych jabłek.

Przejdź do pełnej wersji serwisu