Forum

Gawędy o jedzeniu

Podziękowania dla megii013

  • Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-04-04 09:40:26

    Megii, chciałam Ci serdecznie podziękowac za ten przepis na schab gotowany w 10 min.Schabik praktycznie bez żadnej pracy,mięciutki i soczysty :) Żadnych więcej suchych schabów pieczonych i wiórowatych.Mam zamiar go nadziac farszem jajeczno - chrzanowym i zalac galaretą.

    Serdeczna prośba do Ciebie, może byś wstawiła ten przepis na Wż,na pewno każdy by chętnie spróbował tego przepisu, bo naprawdę jest tego wart, a link na twój blog jest nieaktywny.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.:)

  • Autor: Zuzanna248 Data: 2012-04-04 09:43:32

    O tak, prosimy bardzo o wstawienie przepisu, prosimy bardzo....

  • Autor: agulinia Data: 2012-04-04 09:55:01

    Ale apetyczny nie ma co!

  • Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-04-04 10:09:12

    Szczerze polecam ten przepis bo jest pyszny i robi się sam:)

  • Autor: agulinia Data: 2012-04-04 10:20:00

    hehe na pewno, a póki co to chętnie bym Was odwiedziła i najpierw skosztowała ;-)

  • Autor: Basialis Data: 2012-04-04 10:14:09

    Ale sie otwiera i wlasnie go wydrukowalam.Musisz link zaznaczyc i nasisnac prawa "tasta" myszki na opcje

    " otworzyc link" - tak jest w wersji niemieckiej.Pozdrawiam Basia.

  • Autor: hanah30 Data: 2012-04-04 10:18:45

    http://www.przepisymagdy.blogspot.com/

  • Autor: hanah30 Data: 2012-04-04 10:30:02

    Na WŻ jest od dawna ten przepis koli sposób na wędlinkę http://wielkiezarcie.com/recipe22845.html

  • Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-04-04 10:45:32

    Nie znałam wcześniej tego przepisu:)

  • Autor: marzena89gb Data: 2012-04-04 12:26:28

    Mamo Różyczki ty dziękujesz megii ja dziękuję tobie że się natknęłam na ten przepis bo wlaśnie schabik wyjęty gotowy do zrobienia myślę że będzie smakował całej rodzinie

  • Autor: belkot68 Data: 2012-04-04 12:46:27

    Ja zrobilam wg. przepisu "Bonies".Tak przyrządzone mięso jest przepyszne.

  • Autor: rawa111 Data: 2012-04-04 13:02:27

    Ja rownież zrobilam wg. przepisu Bonies,schabik jest super.

  • Autor: megii013 Data: 2012-04-04 19:09:52

    o jej , ale się ZACZERWIENIŁAM, i mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam, że piszą o megii013, ahah

    Bardzo się cieszę, że się udał (i w sumie nie wiem jak to się stało, że tu go nie wstawiłam, poprawię się szybka jesteś) pozdrawiam,magda

    a i zapraszam na bloga www.przepisymagdy.blogspot.com

    Dopisano 12-04-04 19:23:36:

    udało mi się wstawić przepis, dodawałabym wszystkie swoje przepisy z bloga (choć większość tu wstawiam) tylko, że nie da się zrobić kopiuj/wklej, tylko musze pisać na WŻ każde słówko przepisu, a szkoda))

  • Autor: marzena89gb Data: 2012-04-04 19:50:27

    cieszę się i dodaję do ulubionych

  • Autor: almad Data: 2012-04-05 12:18:17

    witam - mam pytanie "na wczoraj" - jeśli mam kawałek mięsa 2kg - to mam podwoić wszystkie składniki? wody będzie niewiele więcej, bo szerszy garnek - proszę o pomoc!

  • Autor: Mama - Różyczki Data: 2012-04-05 12:23:11

    Ja miałam 1,30 kg schabu, ale najlepiej zapytac autorkę przepisu, podaje link:)

    http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html

Przejdź do pełnej wersji serwisu