Megii, chciałam Ci serdecznie podziękowac za ten przepis na schab gotowany w 10 min.Schabik praktycznie bez żadnej pracy,mięciutki i soczysty :) Żadnych więcej suchych schabów pieczonych i wiórowatych.Mam zamiar go nadziac farszem jajeczno - chrzanowym i zalac galaretą.
Serdeczna prośba do Ciebie, może byś wstawiła ten przepis na Wż,na pewno każdy by chętnie spróbował tego przepisu, bo naprawdę jest tego wart, a link na twój blog jest nieaktywny.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.:)
Mamo Różyczki ty dziękujesz megii ja dziękuję tobie że się natknęłam na ten przepis bo wlaśnie schabik wyjęty gotowy do zrobienia myślę że będzie smakował całej rodzinie
o jej , ale się ZACZERWIENIŁAM, i mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam, że piszą o megii013, ahah
Bardzo się cieszę, że się udał (i w sumie nie wiem jak to się stało, że tu go nie wstawiłam, poprawię się szybka jesteś) pozdrawiam,magda
a i zapraszam na bloga www.przepisymagdy.blogspot.com
Dopisano 12-04-04 19:23:36:
udało mi się wstawić przepis, dodawałabym wszystkie swoje przepisy z bloga (choć większość tu wstawiam) tylko, że nie da się zrobić kopiuj/wklej, tylko musze pisać na WŻ każde słówko przepisu, a szkoda))
witam - mam pytanie "na wczoraj" - jeśli mam kawałek mięsa 2kg - to mam podwoić wszystkie składniki? wody będzie niewiele więcej, bo szerszy garnek - proszę o pomoc!
Megii, chciałam Ci serdecznie podziękowac za ten przepis na schab gotowany w 10 min.Schabik praktycznie bez żadnej pracy,mięciutki i soczysty :) Żadnych więcej suchych schabów pieczonych i wiórowatych.Mam zamiar go nadziac farszem jajeczno - chrzanowym i zalac galaretą.
Serdeczna prośba do Ciebie, może byś wstawiła ten przepis na Wż,na pewno każdy by chętnie spróbował tego przepisu, bo naprawdę jest tego wart, a link na twój blog jest nieaktywny.Dziękuję i serdecznie pozdrawiam.:)
O tak, prosimy bardzo o wstawienie przepisu, prosimy bardzo....
Ale apetyczny nie ma co!
Szczerze polecam ten przepis bo jest pyszny i robi się sam:)
hehe na pewno, a póki co to chętnie bym Was odwiedziła i najpierw skosztowała ;-)
Ale sie otwiera i wlasnie go wydrukowalam.Musisz link zaznaczyc i nasisnac prawa "tasta" myszki na opcje
" otworzyc link" - tak jest w wersji niemieckiej.Pozdrawiam Basia.
http://www.przepisymagdy.blogspot.com/
Na WŻ jest od dawna ten przepis koli sposób na wędlinkę http://wielkiezarcie.com/recipe22845.html
Nie znałam wcześniej tego przepisu:)
Mamo Różyczki ty dziękujesz megii ja dziękuję tobie że się natknęłam na ten przepis bo wlaśnie schabik wyjęty gotowy do zrobienia myślę że będzie smakował całej rodzinie
Ja zrobilam wg. przepisu "Bonies".Tak przyrządzone mięso jest przepyszne.
Ja rownież zrobilam wg. przepisu Bonies,schabik jest super.
o jej , ale się ZACZERWIENIŁAM, i mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłam, że piszą o megii013, ahah
Bardzo się cieszę, że się udał (i w sumie nie wiem jak to się stało, że tu go nie wstawiłam, poprawię się szybka jesteś) pozdrawiam,magda
a i zapraszam na bloga www.przepisymagdy.blogspot.com
Dopisano 12-04-04 19:23:36:
udało mi się wstawić przepis, dodawałabym wszystkie swoje przepisy z bloga (choć większość tu wstawiam) tylko, że nie da się zrobić kopiuj/wklej, tylko musze pisać na WŻ każde słówko przepisu, a szkoda))cieszę się i dodaję do ulubionych
witam - mam pytanie "na wczoraj" - jeśli mam kawałek mięsa 2kg - to mam podwoić wszystkie składniki? wody będzie niewiele więcej, bo szerszy garnek - proszę o pomoc!
Ja miałam 1,30 kg schabu, ale najlepiej zapytac autorkę przepisu, podaje link:)
http://wielkiezarcie.com/recipe79220.html