w majowy weekend przychodzą do mnie znajomi i chciałabym podać danie w takim kociołku http://pimet.pl/pl+4+galeria_pimet.html i szukam jakiegoś przepisu, żeby coś wrzucić do tego kociołka. Proszę o pomoc.
To co widzę http://pimet.pl/pl+4+galeria_pimet.html to kociołek, w którym podaje się wcześniej przygotowne danie. W restauracjach kuchni węgierskiej tak podaje się bogracz. Myślę, że strogonow też może być.
Polecam: http://wielkiezarcie.com/recipe20254.html Rewelacyjny przepis. A jezeli wolicie cos tradycyjnego, to moga byc tez flaki, pulpety w sosie pomidorowym albo grzybowym, bitki, rolady wolowe w sosie... Ach, przepisow jest mnostwo. Jednym slowem wszystkie geste zupy i miesa w sosach. Pozdrawiam!
Witam,
w majowy weekend przychodzą do mnie znajomi i chciałabym podać danie w takim kociołku http://pimet.pl/pl+4+galeria_pimet.html i szukam jakiegoś przepisu, żeby coś wrzucić do tego kociołka. Proszę o pomoc.
To co widzę http://pimet.pl/pl+4+galeria_pimet.html to kociołek, w którym podaje się wcześniej przygotowne danie. W restauracjach kuchni węgierskiej tak podaje się bogracz. Myślę, że strogonow też może być.
Duszonki, prażonki danie z kociołka żeliwnego- pod hasłem "z grila" w przpisach
Kociołek służy tylko do podgrzewania, więc żadne prażonki czy duszonki nie wchodzą w grę.
no ten faktycznie tak:) myśłałam o takim zakręcanym.
Aktywowane. http://pimet.pl/pl+4+galeria_pimet.html
Znalazłam taki przepis http://wielkiezarcie.com/recipe62072.html , moze się przyda.
Polecam: http://wielkiezarcie.com/recipe20254.html Rewelacyjny przepis. A jezeli wolicie cos tradycyjnego, to moga byc tez flaki, pulpety w sosie pomidorowym albo grzybowym, bitki, rolady wolowe w sosie... Ach, przepisow jest mnostwo. Jednym slowem wszystkie geste zupy i miesa w sosach. Pozdrawiam!
Rozgrzewający kociołek
Zapraszam na moja stronę: Pieczonki z kociołka na ognichu