Czy jedliście kiedyś cudny sernik (amerykański chyba) w mcDonalds albo w CoffeeHeaven? Taki bym chciała na weselu, w roli tortu. Tylko... jak to wyjaśnić cukiernikowi, który będzie dla mnie piekł? Jak opisać to cudo? I w czym tkwi jego sekret?? :))))
Czy jedliście kiedyś cudny sernik (amerykański chyba) w mcDonalds albo w CoffeeHeaven? Taki bym chciała na weselu, w roli tortu. Tylko... jak to wyjaśnić cukiernikowi, który będzie dla mnie piekł? Jak opisać to cudo? I w czym tkwi jego sekret?? :))))
Po co zbedę wyjasnienia, kup kawałek sernika, niech sobie Pan posmakuje i sam wymyśli jak zrobić podobny tort :) Ale sądze że to bedzie trudne zadanie.
moze ten przepis pomoze....a sekretow to taki kupny pyszny sernik skrywa wiele
http://wielkiezarcie.com/recipe53970.html
Czy jedliście kiedyś cudny sernik (amerykański chyba) w mcDonalds albo w
CoffeeHeaven? Taki bym chciała na weselu, w roli tortu. Tylko... jak to
wyjaśnić cukiernikowi, który będzie dla mnie piekł? Jak opisać to
cudo? I w czym tkwi jego sekret?? :))))
Po co zbedę wyjasnienia, kup kawałek sernika, niech sobie Pan posmakuje i sam wymyśli jak zrobić podobny tort :) Ale sądze że to bedzie trudne zadanie.
też o tym myślałam, żeby jej taką zagadkę zrobić :D