Forum

Kuchenne porady

dużo obiadu do odgrzewania na dwa dni?

  • Autor: marialeksandra Data: 2012-08-08 12:40:04

    macie pomysł na danie w stylu chili con carne, czy bogracza, takie, żeby jak są goście nie sterczeć przy garach, tylko odgrzać szybko i smacznie? wspomniane potrawy robiłam już milion razy i coś innego chciałam...

  • Autor: Ewa1982 Data: 2012-08-08 12:42:49

    http://kuchniaaleex.blogspot.com/2012/07/bigos-cyganski-wg-aleex.html

    Może coś takiego?

  • Autor: marialeksandra Data: 2012-08-08 12:51:35

    może :) wygląda świetnie, tylko nie wiem, czy mi się chce tych kulek tyle turlać... może zdązę :)

  • Autor: Ewa1982 Data: 2012-08-08 12:55:36

    Turlaj, turlaj, bo jestem ciekawa Twojej opinii, bo jeszcze tego dania nie robiłam.

  • Autor: aggusia35 Data: 2012-08-08 13:58:28

    Jeszcze zapomniałam o swoich przepisach

    coś po chińsku

    http://wielkiezarcie.com/recipe69951.html

    http://wielkiezarcie.com/recipe73102.html

  • Autor: emeska1974 Data: 2012-08-08 19:25:21

    Rewelacja-muszę zrobić!!!

  • Autor: asiaff Data: 2012-08-08 13:47:15

    A ja bym proponowała ten przepis http://wielkiezarcie.com/recipe65750.html

    Moja rodzinka nie przepada za gulaszem a ten ugotowałam wczorajna na dwa dni z podwójnej porcji i został zjedzony jeszcze tego samego dnia.Minusem tej potrawy było to że dzisiaj znów musze gotowac obiad :)

    Kapusta w tej zupie jest pyszna,daje inny nowy smak samemu gulaszowi i oprócz tej kapusty dodałam jeszcze octu jabłkowego.

  • Autor: renataz36 Data: 2012-08-08 13:51:00

    Rany ale bajer z tym bigosem Aleex, chyba zrobię go na imprezę 18stkową syna... ale to dopiero w październiku

  • Autor: megi65 Data: 2012-08-08 13:55:04

    Och Reniu .. nie czekaj do pażdziernika ... '' Co masz zjesć jutro zjedz .. dzisiaj '' :D

  • Autor: cerekm Data: 2012-08-08 14:40:00

    JENY! mnie tez slinka pociekla ! jasny gwint co za danie....mniaaaaammm

  • Autor: marialeksandra Data: 2012-08-08 13:53:29

    chyba będę musiała na dłużej gości zaprosić :) dzięki za wszystkie pomysły! coś wybiorę.

  • Autor: kate5134 Data: 2012-08-08 18:21:37

    Ja robię więcej mięska , surówki a na drugi dzień obieram tylko ziemniaczki i gotowe.

Przejdź do pełnej wersji serwisu