Poszukuję przepisu na polewę do tortów, ale taką, jak w cukierni robią. W smaku przupomina cieniutką warstwę mięciutkiego budyniu, jest błyszcząca i pyszna....... Na WŻ jest mnóstwo przepisów na polewy, ale nie mam pojęcia, czy któraś jest taka jak ta z cukieni. Może możecie podsunąć jakś przepis...
Właśnie na ten przepis zwróciłam uwagę, nie jestem tylko pewna, czy to taka, jakiej szukam. Tamta jest ok 0,5 cm grubości, miękka, budyniowata i biała. Twoją wypróbuję z pewności,a ale może ktoś jeszcze ma jakiś przepis?
Witam smakoszy .
Poszukuję przepisu na polewę do tortów, ale taką, jak w cukierni robią. W smaku przupomina cieniutką warstwę mięciutkiego budyniu, jest błyszcząca i pyszna....... Na WŻ jest mnóstwo przepisów na polewy, ale nie mam pojęcia, czy któraś jest taka jak ta z cukieni. Może możecie podsunąć jakś przepis...
Dziękuję i pozdrawiam.
To moja ulubiona polewa lepszej nie znam
http://wielkiezarcie.com/recipe52854.html
popieram, dla mnie nr 1 :-)
Właśnie na ten przepis zwróciłam uwagę, nie jestem tylko pewna, czy to taka, jakiej szukam. Tamta jest ok 0,5 cm grubości, miękka, budyniowata i biała. Twoją wypróbuję z pewności,a ale może ktoś jeszcze ma jakiś przepis?
Pozdrawiam